Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao intere gittigine pisman olacak. Neyse saglik olsun.

yaya toure son dönem kepaze halde değil miydi la?falcao hala diri gol rakamı ortada.adam avrupada devam etmek istiyorum dedi.inter miami denen neydüğü belirsiz kulübü takibe aldı diye nasıl pazarlıkta maaşını artıracak?ne saçma.neyse

Akıl var mantık var çoğumuzun varlığından daha bugun haberdar oldugu bir kulubu bir topcu niye takibe alsin. Barcayi reali alsa tamam diyecem de inter miamiyi miamililer bile takip etmiyorlardir. Belli ki miamiye transfer oldu. Hayırsız olsun.

Para goz forvet/oyuncular yerine bizde oynamak icin can atan oyunculara yonelsek artik :coffee:

beyler bazen şu olmsuzluğunuz çok sıkıcı oluyor açıkcası çok boş muhabbet adam daha 2 gün önce avrupada kalcam diyor bizimkiler ufacık bi haberde falcao yattı ho diyorlar

Karısı amerikayı istiyor ve adam karım ve ailem çok önemli diyor.Gelmese de olur sorun Falcao gelmesi veya gelmemesi değil benim için.Yerine Pandev gibi biri gelirse o zaman sıkıntı

Akıl var mantık var çoğumuzun varlığından daha bugun haberdar oldugu bir kulubu bir topcu niye takibe alsin. Barcayi reali alsa tamam diyecem de inter miamiyi miamililer bile takip etmiyorlardir. Belli ki miamiye transfer oldu. Hayırsız olsun.
beckham basmış parayı rengim yapacak bi şey yok malesef

Karısı amerikayı istiyor ve adam karım ve ailem çok önemli diyor.Gelmese de olur sorun Falcao gelmesi veya gelmemesi değil benim için.Yerine Pandev gibi biri gelirse o zaman sıkıntı
karısının amerikayı istediğini nerden cıkardınız yahu?böyle bi açıklama yok.ailem önemli seçimlerimde diyo.o haberi de bizzat ben cevirdim bikaç gün önce.

İnter Miami Transfer Targets:

1)Falcao
2)Rooney
3)İbrahimovic
4)Pique
5)Nani
6)Antonio Valencia

ve son olarak C.Ronaldo. Belki 1 2 tanesini alabilirler ama hedefleri bu adamlar olan takım Falcao transferinde maaş sıkıntısı çekmez kesinlikle

Zaten bonservis yok sadece maaş verecek ve amerika bir kulüp için 5-6 milyon maaş çerez parası ki onlar muhtemelen 8-9 vereceklerdir.Bence Falcao güzel bir hayaldi ne kadar erken uyanıp B planına geçersek o kadar az üzülürüz
ahahhahaha adam takibe aldı diye gitti ha,güzel şaka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt