Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu dışı olcak ama insanların boku çıkmış arkadaş iyilik yaramıyor. Bugün çocukla parkta otururken yanıma cüzdanı almamışım, Oturduğum sitenin yanındaki bakkala gittim sahibi yok ama herzamanki kasaya bakan gençten eleman var tanıyo da hep gittiğimden. 4 küçük su alcam ama yanımda cüzdan yok yarın veryim dedim, eleman 4 liraya kem küm ama falan filan yaptı, tamam kalsın dedim. 2 gün önce aynı elemana 10 tl vermiştim 5 tl para üstü verceğne 45 tl vermişti, tam bakkalın kapıda farkettim döndüm verdim 40 tl sini. Benim o gün yaptığıma bak denyonun bugün yaptığına bak.

biraz duyumsuz kaldık kabul ama seviyeyi düşürmeden devam edersek hoş sohbet olacaktır.

Benim gibi beğenenler de çoktu; bizim takımda görmeyi isterdim doğrusu. Rakip takıma gitti diye, ille yerin dibine batırmamız gerekmiyor...

Ha, elbette Vedat fanatiği değilim; umarım, performansıyla hayal kırıklığına uğratır şikeci cikcikleri...
Üstad bence maliyeti göz önüne alınınca aman kalsın denilecek bir transfer...

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Espiri bir tarafa.

Ahmet bulut, aspor konuşacak veya bilgi verirken. Kesinleşmiş bir iş için.

Bunu gs yönetimi ya yalanlar, ya çıkar açıklama yapar. Böyle bir futbolcu için,böyle bir menajer canlı yayında açıklama yapıyorsa. Bu iş ya yoktur diyeceksin ya girişim var diyeceksin.

Yönetim in arkasında duruyorsak çıkıp bı açıklama bı zahmet. Yoksa bildiğin alay geçiyorlar taraftarla derim

Ahmet Bulut bizzat kendimi söyledi. Yoksa a spordakiler onun ağzından mı aktardı?

Konu dışı olcak ama insanların boku çıkmış arkadaş iyilik yaramıyor. Bugün çocukla parkta otururken yanıma cüzdanı almamışım, Oturduğum sitenin yanındaki bakkala gittim sahibi yok ama herzamanki kasaya bakan gençten eleman var tanıyo da hep gittiğimden. 4 küçük su alcam ama yanımda cüzdan yok yarın veryim dedim, eleman 4 liraya kem küm ama falan filan yaptı, tamam kalsın dedim. 2 gün önce aynı elemana 10 tl vermiştim 5 tl para üstü verceğne 45 tl vermişti, tam bakkalın kapıda farkettim döndüm verdim 40 tl sini. Benim o gün yaptığıma bak denyonun bugün yaptığına bak.

İşte gerçek bir Cim Bom taraftarı. Ayrıca suç sende. Madem çocuğun var suyu yanindan eksik etmeyeceksin. Ben otomatiğe bağladım. Sen doğru bildiğin yoldan sapma renktaş.

Hatırladığım kadarıyla Pepe transferinde de aynı muhabbetler dönüyordu, iş Ahmet Bulut'a sarkınca iki haftaya çözmüştü işi. Benzer senaryo? Sonuçta müspet laflar etmiş

Arkadaslar biliyorum söveceksiniz ama yillik toplam 7m euro gibi rakamdan 3 senelik kontrat hemde bonservis olacaksa Falcaoyu almamamiz lazim. Böyle bir para harcamak su krizde intihar euro tl 6.5 suanda hatirlatayim.

Espiri bir tarafa.

Ahmet bulut, aspor konuşacak veya bilgi verirken. Kesinleşmiş bir iş için.

Bunu gs yönetimi ya yalanlar, ya çıkar açıklama yapar. Böyle bir futbolcu için,böyle bir menajer canlı yayında açıklama yapıyorsa. Bu iş ya yoktur diyeceksin ya girişim var diyeceksin.

Yönetim in arkasında duruyorsak çıkıp bı açıklama bı zahmet. Yoksa bildiğin alay geçiyorlar taraftarla derim

Bir bakiyorsun, Terim IGTV'den Falcao gundemde yok diyor

xd

Falcao transferine 1 hafta veriyorum olmazsa bu iş Modeste/Alan/pato olayına dönecek ve biz elimizdeki parayı çöplere savuracağız

Arkadaslar biliyorum söveceksiniz ama yillik toplam 7m euro gibi rakamdan 3 senelik kontrat hemde bonservis olacaksa Falcaoyu almamamiz lazim. Böyle bir para harcamak su krizde intihar euro tl 6.5 suanda hatirlatayim.

3 sene cok bencede,

2+1 daha iyi olur, falcao gelirse cok net 2 sene santrafor problemi cekmezsin.

Seneyde bekleri komple degistirip, sadece orta saha kaliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt