Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu dışı olcak ama insanların boku çıkmış arkadaş iyilik yaramıyor. Bugün çocukla parkta otururken yanıma cüzdanı almamışım, Oturduğum sitenin yanındaki bakkala gittim sahibi yok ama herzamanki kasaya bakan gençten eleman var tanıyo da hep gittiğimden. 4 küçük su alcam ama yanımda cüzdan yok yarın veryim dedim, eleman 4 liraya kem küm ama falan filan yaptı, tamam kalsın dedim. 2 gün önce aynı elemana 10 tl vermiştim 5 tl para üstü verceğne 45 tl vermişti, tam bakkalın kapıda farkettim döndüm verdim 40 tl sini. Benim o gün yaptığıma bak denyonun bugün yaptığına bak.
Bu yüzden hayatını bakkalın çırağı olarak yaşayacak. Yeterli

Salla

Bu sene Fernando ve Diagne satislarindan gelen parayla şöyle böyle idare ediyoruz ve takimi guclendiriyoruz. Lakin bundan sonraki sene ne yapacağız? Takim cok yasli ve kiralik oyuncu dolu. Sıkıntı yasamayalim. Elde para edecek iki oyuncumuz kaliyor: Belhanda ve Feg. Zaten onlarda gider yerine ayni kalitede oyuncu alamazsak işimiz yaş

Sen bu sene asagidaki kadroyu kur, seneye tek adam alma tekrar kiralayamadiklarin haric!

------------------------Falcao--------------------

Onyekuru--------Banega-----------Feghouli

---------------Wanyama------Seri------------------

Nagatomo-----Marcao----Lyundama--Mariano

---------------------------Muslera-----------------

Wanyama-Banega !!!
48830947_303.jpg

Yönetim ve teknik ekip çıkıp böyle bir girisim yok demesi yetmez. Bu tarz haberleri yapan tüm muhabir, sorumlu müdürleri kovar kamptan.

Bu fikret ve Ali ye büyük koz verirsin, baştan susturmazsan.

3 sene cok bencede,

2+1 daha iyi olur, falcao gelirse cok net 2 sene santrafor problemi cekmezsin.

Seneyde bekleri komple degistirip, sadece orta saha kaliyor
Bu yaşa gelmis adamlara ciktigi mac sayisina gore 1+1+1 gibi bir formul daha mantikli suan parayi gomup alicaz belki Falcaoyu ama seneye ne olacak. Van Persie örnegi var önümüzde.

Adı geçen defansif orta sahalar içinde en iyisi Morgan Schneiderlin.

Premier lig istatistiklerine bakarsanız defansif anlamda ne kadar faydalı olduğunu görürsünüz. (%53 ikili mücadelede başarısı, %75 başarılı defansif müdahale)

Wanyama ile istatistikleri neredeyse bire bir aynı, pas zekası schneiderlin'in çok daha yüksek. Gösterişe kaçmadan ilk topları orta sahadan en doğru oyuncuya hızlıca iletiyor. Seri Belhanda ikilisi için en uygun oyuncu bence.

Dourada ve Cuellar premier lige gitse başarılı olmaları kolay değil fakat schneiderlin bu seviyede uzun süredir oynuyor...

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt