Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.163
- 20.056
- 3.313
Tercüme edeyim senin için.Ulan yüzde 50 ne haha
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Falcao 90% Galatasaray da. Attın ufak bir çorba parası da işi bitirelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tercüme edeyim senin için.Ulan yüzde 50 ne haha
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu yüzden hayatını bakkalın çırağı olarak yaşayacak. YeterliKonu dışı olcak ama insanların boku çıkmış arkadaş iyilik yaramıyor. Bugün çocukla parkta otururken yanıma cüzdanı almamışım, Oturduğum sitenin yanındaki bakkala gittim sahibi yok ama herzamanki kasaya bakan gençten eleman var tanıyo da hep gittiğimden. 4 küçük su alcam ama yanımda cüzdan yok yarın veryim dedim, eleman 4 liraya kem küm ama falan filan yaptı, tamam kalsın dedim. 2 gün önce aynı elemana 10 tl vermiştim 5 tl para üstü verceğne 45 tl vermişti, tam bakkalın kapıda farkettim döndüm verdim 40 tl sini. Benim o gün yaptığıma bak denyonun bugün yaptığına bak.
Bu sene Fernando ve Diagne satislarindan gelen parayla şöyle böyle idare ediyoruz ve takimi guclendiriyoruz. Lakin bundan sonraki sene ne yapacağız? Takim cok yasli ve kiralik oyuncu dolu. Sıkıntı yasamayalim. Elde para edecek iki oyuncumuz kaliyor: Belhanda ve Feg. Zaten onlarda gider yerine ayni kalitede oyuncu alamazsak işimiz yaş
Bu yaşa gelmis adamlara ciktigi mac sayisina gore 1+1+1 gibi bir formul daha mantikli suan parayi gomup alicaz belki Falcaoyu ama seneye ne olacak. Van Persie örnegi var önümüzde.3 sene cok bencede,
2+1 daha iyi olur, falcao gelirse cok net 2 sene santrafor problemi cekmezsin.
Seneyde bekleri komple degistirip, sadece orta saha kaliyor
Bu hafta somut gelişmeler olur mu sizce ?
Bencede gelmesin bu rakamlara intihar resmen biraz mantikli düşünmek lazımHem yıllık 6 milyon euro verecez, hem 3 yıllık sözleşme yapcaz. Hem bonservis bedeli ödeyecez. Hemde Ahmete 2 milyon haraç verecez. Gelmesin lan.
Schneiderline begenmeyen ve istemeyen adamlar hangi kafayi yasiyor acaba.
yok rivaKonuşulanlar doğru ise adamın 3 yıllık maliyeti 180 milyon tl olacak. Vay anasını.