Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 haftadır Falcao transferiyle yatıp kalktık.
Bence çok uzun sürdü şimdiye kadar olması lazımdı.
Bir iki güne olmazsa unutun bu işi.

Gscimbom mobil

Ne duyumcular ne de muhabirlerden çıt çıkmıyor. Bu sessizliği nasıl yorumlamamız gerekiyor?

Falcaoooooooooooooooo

5bf5477367b0a80f5024a6ba

Onyekuru, emre mor ve en önemlisi kaliteli önlibero transferleri daha önemli bence.

Falcao olur, Samata olur.... ikisinden birisi gelir veyahut başkası gelir....

Olmadı diag....

Falcao yu derhal getirin len

nevzat mal oldugu için şu an bilgi alamıyoruz.la salak dursuna yaptıgın yalakalık yerine fatih hocaya saygı duysan şu an herseyden haberimiz vardı.falcao haberine de inanacaktık.inşallah onyekurudaki gibi dogrudur

Çatne gitsin, Onyekuru gelsin, iyi bir 6 numara alınsın %98,5 ihtimalle yine şampiyonuz. Forvete bile gerek yok Babel idare eder. Bu kadar zor olmamalı bu hamleleri yapmak.

Ben yinede 6 numara icin bir scout transferi istiyorum ve bekliyorum. Yasi max 24 falan olsun, oyle sakatlik sprunu olan ve 30 yasini gecmis adamlarla orta saha kurulmamali.

Ne duyumcular ne de muhabirlerden çıt çıkmıyor. Bu sessizliği nasıl yorumlamamız gerekiyor?
Diagne bekleniyor, beklenen her gun de gerek menajerlerden gerek scoutingden ve halihazirda ilgilenilen isimlerden gelismeler oluyor

Yoksa samatta, banega ve falcao icin zaten sartlar belli parayi verirsen alirsin.

Diagne dezavantajini avantaj olarak kullaniyorlar, acele etmiyorlar yani

Bu hafta diagne gitmeli artik ki gidecekmis gibi gorunuyor.

Başlarda Falcao'ya maliyet nedeniyle mesafeliydim ancak söylenti arttıkça ve açıklanmadıkça gelmesini istemeye başladım.

Çok aç değilken yemek sipariş verip onu beklemeye döndü durum.

Bu tarz transferlerden de olan bir Drogba var hepsini aylarca bekledik ama gelmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt