- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
orda sacmaladı,salllamadı bilenevzat garry almanyaya gidiyo dedi ertesi gün fbye geldi :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orda sacmaladı,salllamadı bilenevzat garry almanyaya gidiyo dedi ertesi gün fbye geldi :d
Belhanda'nin yerine olabilir anca, yoksa 6 numara da Donk Nainggolan dan daha cok is yapar. Cunku Nainggolan daha cok 8.5 numara oynuyor, ofansif yani.hocanın kafasındakini bilemeyiz.belki iki 8 ile oynayacak.belki belhandayı da gönderip bi 6 numara aldıracak.
Piyasadaki en cok sallayan herifnevzat garry almanyaya gidiyo dedi ertesi gün fbye geldi :d
Diagne’nin durumu belli değil öyleyse doğru mu Demir Bey? Yani bazılarının yazdığı gibi anlaşıldı, satıldı, açıklama bekleniyor gibi bir durum söz konusu değil.Diagne bekleniyor, beklenen her gun de gerek menajerlerden gerek scoutingden ve halihazirda ilgilenilen isimlerden gelismeler oluyor
Yoksa samatta, banega ve falcao icin zaten sartlar belli parayi verirsen alirsin.
Diagne dezavantajini avantaj olarak kullaniyorlar, acele etmiyorlar yani
Bu hafta diagne gitmeli artik ki gidecekmis gibi gorunuyor.
naci iş daha bitmedi dedi,2 saat sonra bitti dedi.dursunun kalemi böyle diyorsa o iş olmaz. seriye bile hep olumsuz yaklaştı naciler bitiyor derken
Soso da uğraştırmıştı baya ama senin yıldız tanımına girmiyor sanırım o.Sneijder dışında kesin anlaştık bizde dediğimiz adamlar hariç süreci uzayan bir “yıldız” transferinin olumlu sonuçlandığını hatırlamıyorum senelerdir. Drogba falan bile çat diye geldi.
Süre geçtikçe aleyhimize olur.
iyi de falcao konusunda dış basında daha çok haber çıktı.Falcao için yabancı basında haber çıkmadığı sürece inanmadım inanmayacağım..
Bizim medya kendi menfaatlerine göre uydurdukça uydurur.
Hiç birine itibar etmeyin derim
Hele ki böyle yıldız transferlerinde.
banega yerine de olur ha : ( belhanda yerine gelsin naingolanBelhanda'nin yerine olabilir anca, yoksa 6 numara da Donk Nainggolan dan daha cok is yapar. Cunku Nainggolan daha cok 8.5 numara oynuyor, ofansif yani.
O Falcaoyu getirsin artık nizipli yemeklerinden başka yemek yemicem he bide onun petrol istasyonlarından yakıt alcamNevzat Dindar: "Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Falcao'yu alarak Galatasaray taraftarlarına bir jest yapmayı kafasına koymuş."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
naci iş daha bitmedi dedi,2 saat sonra bitti dedi.
Renktas ben orda degilim gerekirse verelim 20m bir adama ama gelecegi olmayan adama degil. Tabiki cl kadrosu kurmamizEee napalım şimdi kurmayalım mı CL ye göre kadro ? Schneiderlin beğenilmez Wanyama istenir hangisi daha pahalı soran yok. İyi topçu iyi para alır yapacak bir şey yok.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim medyayı kaynak olarak verdiler hepsiniiyi de falcao konusunda dış basında daha çok haber çıktı.
Soso da uğraştırmıştı baya ama senin yıldız tanımına girmiyor sanırım o.
futbol arena canlı yayınında seri daha bitmedi dedi.2 saat sonra twit attı.ben sana olayı söylüyorum.o istanbulda haberini de ben 2 kez paylastım zaten : )fakat cumaya kadar bitirilmesi bekleniyor dedi o kücük gazete küpüründecuma mor ve seri istanbulda haberini paylaşmamı ister misin? < (çarşamba günü yayınlanan bir haber , seriye karşı hep olumluydu)