Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocanın kafasındakini bilemeyiz.belki iki 8 ile oynayacak.belki belhandayı da gönderip bi 6 numara aldıracak.
Belhanda'nin yerine olabilir anca, yoksa 6 numara da Donk Nainggolan dan daha cok is yapar. Cunku Nainggolan daha cok 8.5 numara oynuyor, ofansif yani.

Diagne bekleniyor, beklenen her gun de gerek menajerlerden gerek scoutingden ve halihazirda ilgilenilen isimlerden gelismeler oluyor

Yoksa samatta, banega ve falcao icin zaten sartlar belli parayi verirsen alirsin.

Diagne dezavantajini avantaj olarak kullaniyorlar, acele etmiyorlar yani

Bu hafta diagne gitmeli artik ki gidecekmis gibi gorunuyor.
Diagne’nin durumu belli değil öyleyse doğru mu Demir Bey? Yani bazılarının yazdığı gibi anlaşıldı, satıldı, açıklama bekleniyor gibi bir durum söz konusu değil.
30 gol atan adamı pazarlayamıyoruz ve gitmediği için de transfer yapamıyoruz. Gelmesi ayrı dert göndermesi ayrı.

Sneijder dışında kesin anlaştık bizde dediğimiz adamlar hariç süreci uzayan bir “yıldız” transferinin olumlu sonuçlandığını hatırlamıyorum senelerdir. Drogba falan bile çat diye geldi.

Süre geçtikçe aleyhimize olur.
Soso da uğraştırmıştı baya ama senin yıldız tanımına girmiyor sanırım o.

Falcao için yabancı basında haber çıkmadığı sürece inanmadım inanmayacağım..
Bizim medya kendi menfaatlerine göre uydurdukça uydurur.
Hiç birine itibar etmeyin derim
Hele ki böyle yıldız transferlerinde.
iyi de falcao konusunda dış basında daha çok haber çıktı.

sneijdere ne zaman kesin anlaştık dedik la?12 gün kafamızı şişirdiniz gelmeyecek diye.seref aydın ve o zamanki amkspor bitti dedi de rahatladık.

cuma mor ve seri istanbulda haberini paylaşmamı ister misin? < (çarşamba günü yayınlanan bir haber , seriye karşı hep olumluydu)
futbol arena canlı yayınında seri daha bitmedi dedi.2 saat sonra twit attı.ben sana olayı söylüyorum.o istanbulda haberini de ben 2 kez paylastım zaten : )fakat cumaya kadar bitirilmesi bekleniyor dedi o kücük gazete küpüründe

Aylardir WAMANGITUKA yaziyoruz ama ses seda yok

ff489f460731bb5d775b60cd6f6f5c703fa9c14f.gif

Falcao için bonservis istenirse o iş yatar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt