Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fred gelmez gelmesinede zaten ihtiyacımız olan parça kendisi değil.

DnJ0cP8WwAABoqx

Adem Büyük Bjk Paf günlerinden foto :/

Banega hazırlık maçında rakibe dirsek atıp İnstagramından Sevilla’yı etiketleyip naparsanız yapın kalmıcam falan yazmış. Bu niye haber olmadı forumda? Ruh hastası çıktı adam Diagne2
Lütfen Birisi kalmıcam diyor diğeri gitmicem diyor. Birisine kal diye yalvarıyosun ki değerli senin için, ötekine git diye yalvarıyosun andavalın önde gideni derdim demicem giydiği formadaki armaya hürmeten. Hagi gibi ruh hastasını canlı izleyemeyen 25 yaş altı taraftarımız için gerçekten üzülüyorum. Kaçamasın diye hakemin ayağına basıp tüküren reisti. Özlüyoruz seni karpatlı.

Banega deyip durmayın Seri alındı o iş bitti. Birisi varsa bir takımda diğerine gerek yok.

Lütfen Birisi kalmıcam diyor diğeri gitmicem diyor. Birisine kal diye yalvarıyosun ki değerli senin için, ötekine git diye yalvarıyosun andavalın önde gideni derdim demicem giydiği formadaki armaya hürmeten. Hagi gibi ruh hastasını canlı izleyemeyen 25 yaş altı taraftarımız için gerçekten üzülüyorum. Kaçamasın diye hakemin ayağına basıp tüküren reisti. Özlüyoruz seni karpatlı.
Oynadığı takımı instagramdan etiketleyip naparsanız yapın gidicem de demezdi Hagi mesela :) Adam karaktersiz çok net.

Bence forum kurallarını değiştirelim. duyumcuları değil de saçmasapan duyumlara inanan arkadaşları bu sayfadan uzaklaştırmak daha mantıklı zira çok daha güzel bir sohbet ortamı oluşacağını düşünüyorum.

Yine başladık hafiyeliğe. Biz ne zaman bu tür işlere girişsek o iş yatıyor.

Erol Ersoy
Kız gibi koşuyodu sahada

Oynadığı takımı instagramdan etiketleyip naparsanız yapın gidicem de demezdi Hagi mesela :) Adam karaktersiz çok net.
Yok o farklı bir cinsti. Kal yalvarışlarına rağmen bir sene daha para kazanmak varken jübile yapmayı seçti aslan parçası. Valla kusurs bakmayın ne Drogba ne de Sneijder gelmedi gelmez onun gibisi. İbrahimoviç in 5 yaş genç hayaline bile değişmem onu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt