Muhammed Fatih
Sarı Üye
- 30 Aralık 2009
- 302
- 104
- 1.153
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yönetim maldı o zaman,hamzanın pek sucu yok.hamza gidince daha kötü olduk.ha cok hata yaptı dogrudur.ama öyle ya da böyle 3 kupa aldı.Yerli ve millici ırkçı harzo hoca olsaydı gündemdeki hiçbir isim olmazdı seri yi aldırmazdı tıpkı zamanında mario gomez ve Sabri maxi rodriguez daha iyi deyip aldırmadığı gibi
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2005-2006 galiba![]()
Adem Büyük Bjk Paf günlerinden foto :/
2004 galiba
Lütfen Birisi kalmıcam diyor diğeri gitmicem diyor. Birisine kal diye yalvarıyosun ki değerli senin için, ötekine git diye yalvarıyosun andavalın önde gideni derdim demicem giydiği formadaki armaya hürmeten. Hagi gibi ruh hastasını canlı izleyemeyen 25 yaş altı taraftarımız için gerçekten üzülüyorum. Kaçamasın diye hakemin ayağına basıp tüküren reisti. Özlüyoruz seni karpatlı.Banega hazırlık maçında rakibe dirsek atıp İnstagramından Sevilla’yı etiketleyip naparsanız yapın kalmıcam falan yazmış. Bu niye haber olmadı forumda? Ruh hastası çıktı adam Diagne2
bilemedim.sonradan 2005-2006 dedim : /Evet nerden bildin
Oynadığı takımı instagramdan etiketleyip naparsanız yapın gidicem de demezdi Hagi meselaLütfen Birisi kalmıcam diyor diğeri gitmicem diyor. Birisine kal diye yalvarıyosun ki değerli senin için, ötekine git diye yalvarıyosun andavalın önde gideni derdim demicem giydiği formadaki armaya hürmeten. Hagi gibi ruh hastasını canlı izleyemeyen 25 yaş altı taraftarımız için gerçekten üzülüyorum. Kaçamasın diye hakemin ayağına basıp tüküren reisti. Özlüyoruz seni karpatlı.
BUNE ŞİMDİ
Erol ErsoyLütfen Birisi kalmıcam diyor diğeri gitmicem diyor. Birisine kal diye yalvarıyosun ki değerli senin için, ötekine git diye yalvarıyosun andavalın önde gideni derdim demicem giydiği formadaki armaya hürmeten. Hagi gibi ruh hastasını canlı izleyemeyen 25 yaş altı taraftarımız için gerçekten üzülüyorum. Kaçamasın diye hakemin ayağına basıp tüküren reisti. Özlüyoruz seni karpatlı.
Yok o farklı bir cinsti. Kal yalvarışlarına rağmen bir sene daha para kazanmak varken jübile yapmayı seçti aslan parçası. Valla kusurs bakmayın ne Drogba ne de Sneijder gelmedi gelmez onun gibisi. İbrahimoviç in 5 yaş genç hayaline bile değişmem onu...Oynadığı takımı instagramdan etiketleyip naparsanız yapın gidicem de demezdi Hagi meselaAdam karaktersiz çok net.