Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.342
- 8.243
- 1.088
zamparalığın kurallarından biri "yatakta boylar eşitlenir"Biraz küçük gelir gibi. Benim boyum 1,89
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zamparalığın kurallarından biri "yatakta boylar eşitlenir"Biraz küçük gelir gibi. Benim boyum 1,89
dsakdsajd bence Diagne gitmek için el altından para alır.1-2 milyon euro kadar ve gider.Çok çakal birisi keşke hiç bulaşmasaydık bunaNe yani Galatasaray’a şikeci teşvikçi mi demek istiyorsun?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

SON DAKİKA 

Komple forum. En ugak küfürü bırak tartışmam bile olmadı, renkdaşım durup dururken yarım gün ceza yedimKonudan atilmami yoksa komple forumdan mi
Merhaba. Ben 1 gun ceza vermistim. Kufur yok diyorsun ama bariz bir sekilde uyelere hakaret vardi.Mod arkadaşlardan online olan var mı
3-4 yıldır Üni ye gidiyorum.. ilk kez senden birşeyler öğrendim elde tutulacak.zamparalığın kurallarından biri "yatakta boylar eşitlenir"
ne kadar ofansif olur bilemem ama defansif açıdan bir sıkıntı olmaz.Banega Belhanda Seri ortasahasi cok mu ofansif kalir ?
oha yabancı basından kaynağı türk basını olmayan bir falcao haberiSON DAKİKA
Kolombiya'nın çok satan gazetelerinden Heraldo'nun Sky Sports'a dayandırdığı habere göre Radamel Falcao García, Galatasaray'a çok yakın. Monaco kulübü ile oyuncunun menajeri iş adamı Jorge Mendes arasında bir toplantı yapıldı ve prensipte anlaşıldı.
kim ulan bu herif dingonun teki boş boş tweetleri var bunlara kanıp moral bozmayın
Bu atesli emojiye bayiliyorum.SON DAKİKA
Kolombiya'nın çok satan gazetelerinden Heraldo'nun Sky Sports'a dayandırdığı habere göre Radamel Falcao García, Galatasaray'a çok yakın. Monaco kulübü ile oyuncunun menajeri iş adamı Jorge Mendes arasında bir toplantı yapıldı ve prensipte anlaşıldı.
Çok önemli değil hesap sormuyorum haddime değil de yeminle yapmadım öyle birşey yanlış anlaşılmışomdırMerhaba. Ben 1 gun ceza vermistim. Kufur yok diyorsun ama bariz bir sekilde uyelere hakaret vardi.
Falcao nun maaşını eleştiren mallara, gecen sene Slimani kaç para aldı diye sorun arkadaşlar.
Ayrıca belki Slimani de Falcao hayranıdır.
Sacmalama. Normal bir prosedur bu. Oyuncuyu gitmeye ikna etmek icin Menajerine teklif yaparsinNe yani Galatasaray’a şikeci teşvikçi mi demek istiyorsun?
oha yabancı basından kaynağı türk basını olmayan bir falcao haberi
Neler peşindesin yine ÜnsalNe yani Galatasaray’a şikeci teşvikçi mi demek istiyorsun?
Hı.... evet giriyormuş. Burada kim yazdıysa artık onun sözünü güvendikGiriyor maalesef. Bende dusunmustum o nu kapa bakinca sadece belesler + bonuslar girmiyor