Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKİKA
Kolombiya'nın çok satan gazetelerinden Heraldo'nun Sky Sports'a dayandırdığı habere göre Radamel Falcao García, Galatasaray'a çok yakın. Monaco kulübü ile oyuncunun menajeri iş adamı Jorge Mendes arasında bir toplantı yapıldı ve prensipte anlaşıldı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

EAJA03xXoAAXPp-

:asd: :asd:

Mod arkadaşlardan online olan var mı
Merhaba. Ben 1 gun ceza vermistim. Kufur yok diyorsun ama bariz bir sekilde uyelere hakaret vardi.

Falcao nun maaşını eleştiren mallara, gecen sene Slimani kaç para aldı diye sorun arkadaşlar.
Ayrıca belki Slimani de Falcao hayranıdır.

kardeşlerim anlamış bulunuyoruz ki "Falcao bize çok yakın"

anladık tamam walla anladık

Banega Belhanda Seri ortasahasi cok mu ofansif kalir ?
ne kadar ofansif olur bilemem ama defansif açıdan bir sıkıntı olmaz.

bu adamların 3 üde 8 numara sonuçta.

Man. City , david silva - ilkay - bernardo silva gibi bir 3 ile oynadı çoğunlukla hemde premier lig gibi orta saha yam yamlarının olduğu ligde.

SON DAKİKA
Kolombiya'nın çok satan gazetelerinden Heraldo'nun Sky Sports'a dayandırdığı habere göre Radamel Falcao García, Galatasaray'a çok yakın. Monaco kulübü ile oyuncunun menajeri iş adamı Jorge Mendes arasında bir toplantı yapıldı ve prensipte anlaşıldı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
oha yabancı basından kaynağı türk basını olmayan bir falcao haberi

Merhaba. Ben 1 gun ceza vermistim. Kufur yok diyorsun ama bariz bir sekilde uyelere hakaret vardi.

Falcao nun maaşını eleştiren mallara, gecen sene Slimani kaç para aldı diye sorun arkadaşlar.
Ayrıca belki Slimani de Falcao hayranıdır.
Çok önemli değil hesap sormuyorum haddime değil de yeminle yapmadım öyle birşey yanlış anlaşılmışomdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt