Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar olayın özü Özgür'ün Levent abiye bilgi paylaşımı yaptığını reddetmesi

Levent abi ise bilgi kaynağının Özgür olduğunu söylüyor

Burada ki tezatlık değildir de nedir ? Ben Levent abinin paylaşım yapmasına bir şey demiyorum o olayı merak ettiğim için sordum.İsterse paylaşır beni ilgilendirmez en azından Özgür gibi hava atmıyor duyumlarla
Açıklık getirmek ıstiyorum mevzu Banega ile ilgiliydi.

En az 25 milyon pound

qgEcDZ.jpeg

6 numara transferinden sonra bence belhanda da gidecek banegayı koyacağız yerine. Wanyama(Cuellar)-Seri-Banega tarzı bir üçlü kurabiliriz.

Normalde 2 yönetici gitmişse iş bitme aşamasındadır derdik eskiden ama söz konusu apoysa kesin bişey söyleyemeyiz.alan rezaletini unutmadık

Mitroglu, Diagne, Belhanda gitsin Falcao, Banega ve Onyekuru'nun gelmesi yeterli. Başka bir forvete gerek yok bence.

----Feghouli-------Banega-------Onye(Babel)----

------------------Falcao(Babel)---------------------

Abdül başkan ve Şükrü Hanedar ın Monacoda olduğu kesin mi arkadaşlar, tv izliyorum şuan hiç söylemediler, yada ben duyamadım

Şu dönemde en azından yönetimin bir yazılı açıklama yapması lazım
Ortada çok yalan yanlış bilgi var

Abdül başkan ve Şükrü Hanedar ın Monacoda olduğu kesin mi arkadaşlar, tv izliyorum şuan hiç söylemediler, yada ben duyamadım
Tv dekilerin hiç bir şey bildiği yok, transfer GSC den takip edilir renktaş. Levent abimiz söyledi tv dekiler söylese zaten inanmayız

Eğer burada yazılanlar bana ise en başından itibaren okursanız kaynak mevzusu üzerinden yürüdüm

İsimler ilgilendirmiyor beni.Çünkü biri sana ben olduğumu kanıtla diyorsa bir sıkıntı vardır

Uzamasın diyorsunuz sürekli gündeme getiriyorsunuz çözemedim sizi de :D

bizimkilerin monacoda oldugunu kim söyledi?hugoya küfür eden cocuk mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt