Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Drogba Sneijder gibilere asgari maaş ödemedik zamanında
Şu anki yönetimin işi daha zor
Şu anki yönetimin işi daha zor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazan değil daha çok okuyan bir üyeyim ancak özgür beyin ozon iptal dediğini çok net hatırlıyorum.Ben Özgürden Ozornwafor gelmeyecek diye bir yorum görmedim. Sadece ufak bir mesaj karışıklığı ile yalancı durumuna düştüm. Özgürden Ozon ile ilgili bir bilgi yada paylaşım almadım.
Gurrpegi hadi aslanım ver kırmızıyı...
İtalyan gazeteci Monica Scozzafava:"Eljif Elmas, karakteri ve futboluyla Napoli için yeni bir Hamsik olabilir"
![]()
Futbol konusunda verdiği duyumlar ömerli çöplüğünden farksızEyüp Yıldız'ı gsbasket ten tanırız. Saglam bir Galatasaraylı dır. Basketbol duyumculuğu çok iyidir. Eskiden de zaman zaman futbolcu transferi hakkında bilgi verirdi. Şimdi tamamıyla futbola dönmüş. Yine sağlam baglantıları vardır.
Yine de transfer dönemi 100 isim çıkar büyük çoğunluğu gelmez.
Seviyesizlik yaptığımı düşünmüyorum. Üç kere dememe rağmen aynı şeyi temcit pilavı gibi sorar isen bende çatlarım. Gerçi sonraki mesaji görmedim ondan biraz ağır kaçmış özür dilerim.Seviyemizi koruyalım teşekkürler
Tdk terk olup foruma yeni üye olmuş adamın teki gelip ,Levent'e kolpacı diyecek,Arkadaşım , bak Türkçe'de cümle bitimlerinin sonuna tek nokta koyulur diye belirttiğim mesajı anlayabilecek bir kapasitede olmadığını gördüğüm için sırf senden alıntı yapmadım , ama sen hala uzatıyorsun ısrarla , sende okuduğunu anlayabilecek yetilerde yok ne yazık ki .
geçmişe dönüp yazılanlara bakmaya gerek duymayacak kadar ikinize de güveniyorum ve seviyorum.Arkadaşlar olayın özü Özgür'ün Levent abiye bilgi paylaşımı yaptığını reddetmesi
Levent abi ise bilgi kaynağının Özgür olduğunu söylüyor
Burada ki tezatlık değildir de nedir ? Ben Levent abinin paylaşım yapmasına bir şey demiyorum o olayı merak ettiğim için sordum.İsterse paylaşır beni ilgilendirmez en azından Özgür gibi hava atmıyor duyumlarla