Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Drogba Sneijder gibilere asgari maaş ödemedik zamanında

Şu anki yönetimin işi daha zor

Gurrpegi hadi aslanım ver kırmızıyı...

''gövde gösterisi yapacağımız maç olacaktır. ''
(bkz: 2019-2020 sezonu)

edit: arkadaşlar yemin ediyorum sadece düşüncemi yazdım. her yazdığımın ardında bir duyum aramazsanız çok sevinirim:)

Bu postu editlemiş.. Ama yöneticilerin Fransaya gittiği günün sabahında bu postu atması manidar cidden

monaco andre silva yi aldi
Sevilla Gudelj i aldi

Banega+ Falcao cidden incoming mi

Arkadaşlar olayın özü Özgür'ün Levent abiye bilgi paylaşımı yaptığını reddetmesi

Levent abi ise bilgi kaynağının Özgür olduğunu söylüyor

Burada ki tezatlık değildir de nedir ? Ben Levent abinin paylaşım yapmasına bir şey demiyorum o olayı merak ettiğim için sordum.İsterse paylaşır beni ilgilendirmez en azından Özgür gibi hava atmıyor duyumlarla

Eyüp Yıldız'ı gsbasket ten tanırız. Saglam bir Galatasaraylı dır. Basketbol duyumculuğu çok iyidir. Eskiden de zaman zaman futbolcu transferi hakkında bilgi verirdi. Şimdi tamamıyla futbola dönmüş. Yine sağlam baglantıları vardır.

Yine de transfer dönemi 100 isim çıkar büyük çoğunluğu gelmez.
Futbol konusunda verdiği duyumlar ömerli çöplüğünden farksız

Seviyemizi koruyalım teşekkürler
Seviyesizlik yaptığımı düşünmüyorum. Üç kere dememe rağmen aynı şeyi temcit pilavı gibi sorar isen bende çatlarım. Gerçi sonraki mesaji görmedim ondan biraz ağır kaçmış özür dilerim.

İlgili resim

Eyüp Yıldızın hangi dediği çıktı da bu çıkacak yav.

Küçük pürüz nedir, boş laf.

Arkadaşım , bak Türkçe'de cümle bitimlerinin sonuna tek nokta koyulur diye belirttiğim mesajı anlayabilecek bir kapasitede olmadığını gördüğüm için sırf senden alıntı yapmadım , ama sen hala uzatıyorsun ısrarla , sende okuduğunu anlayabilecek yetilerde yok ne yazık ki .
Tdk terk olup foruma yeni üye olmuş adamın teki gelip ,Levent'e kolpacı diyecek,
ardından ben öyle birşey demedim Akın Bey dedi diye hem iftira atacak hem dansöz gibi kıvıracak,
üzerine de sorulan soruya , hakaret varii cevap verecek.......(7 nokta)

Kendini bu tarz hareketle ispatlamaya çalışan yetersiz kişiliklere yapılacak en doğru hareket raporlamak sanıyorum. Bide yoksay butonu da güzel bir tercih......(6 nokta)

Arkadaşlar olayın özü Özgür'ün Levent abiye bilgi paylaşımı yaptığını reddetmesi

Levent abi ise bilgi kaynağının Özgür olduğunu söylüyor

Burada ki tezatlık değildir de nedir ? Ben Levent abinin paylaşım yapmasına bir şey demiyorum o olayı merak ettiğim için sordum.İsterse paylaşır beni ilgilendirmez en azından Özgür gibi hava atmıyor duyumlarla
geçmişe dönüp yazılanlara bakmaya gerek duymayacak kadar ikinize de güveniyorum ve seviyorum.

kapatın konuyu lütfen

yazılanlar anlık geliştiği için herkesin fazlasıyla hata yapma lüksü var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt