Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu twiti ata
Galatasaray Falcao ile anlaştı. Oyuncu 1 ağustosta İstanbulda olucak. (Tuttomercato)

Tuttomercato daha önce Jean Michaël Seri'nin, transferini ve Geleceği günü duyurmuştu...

Twitterin yalancisiyim bende. Su an yoldayim arastiramiyorum

EDIT: TVDE SÖYLENMIS TWITTERDEKI YORUMLARA GÖRE

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
twiti atan kim bi ona bakalım.

Falcao
@LegendFalcao

·
22 Tem

Bir duyum aldım. Ne kadar doğru bilmiyorum ama Falcao transferi ile ilgili . Falcao 23. Şampiyonluk icin 23 temmuz 23.23 de youtube , twitter den duyurulacak. Inşallah Dogrudur.

Falcao- Tuttomercato haberinin kaynağı olan twitter hesabının bir başka twiti. Pek ciddiye alınacak biri gibi gelmedi bana :D

Edit : @Ali Kemal Korkmaz

Olayın Aydın Aslan ile bir ilgisi yok. Aydınla biz tartışacak düzeye gelmeyiz. Onun derdi zaten benimle değil, başka bir isimle derdi var. Bahsettiğim hiç ortalıkta görünmeyen üyelerin birden bire bitivermesi, biz bir şey yazdığımız zaman katılmayın foruma, her daim katılın. Vallahi billahi sözüm söz dediğim gibi en ufak bir bilgi paylaşırsam cümle alem dedim.
Aydın derken dalga geçiyoruz rehiz sakin ol. Yaz geç ne olacak ki? Gerisi modların ayıbı.

forum iyice kolpa haber paylaşılan twitter linkleri verilen nöbet oldu genç yetenek bonservissiz oyuncu birazda bunları bulup öneride bulunmalıyız yönetime bir haber çıkıyor twitterde herkes paylaşıp duruyor .

Olayın Aydın Aslan ile bir ilgisi yok. Aydınla biz tartışacak düzeye gelmeyiz. Onun derdi zaten benimle değil, başka bir isimle derdi var. Bahsettiğim hiç ortalıkta görünmeyen üyelerin birden bire bitivermesi, biz bir şey yazdığımız zaman katılmayın foruma, her daim katılın. Vallahi billahi sözüm söz dediğim gibi en ufak bir bilgi paylaşırsam cümle alem dedim.
Reis takma biz arkandayız senin..
İsteyen inanır isteyen inanmaz.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt