Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu foruma az biraz zaman geçirmeye , keyiflenmeye geliyoruz, sevdiğimiz bildiğimiz kişileri arıyor gözlerimiz, gel gelelim bazı dangalaklar 1 gr.lık beyin loblarıyla 2 kuruşluk keyfimizi de elimizden alıyor..
Amaçları ne gerçekten anlamak güç, kıskanıyor musun, sevmiyor musun neyse ne bas engeli geç, adamları küstürmek noluyor yani..

Victor Wanyama ESPN'e yaptığı açıklamada takımda kalacağını söylemiş.

1563893921648.webp

Tuttomercato nun oyuncunun 1 Agustosda Istanbula gelecegini verdigi ve Leventin Monaco duyumu Bu isin bittigini gösteriyor.

FALCAO HAYIRLI OLSUN

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Olayın Aydın Aslan ile bir ilgisi yok. Aydınla biz tartışacak düzeye gelmeyiz. Onun derdi zaten benimle değil, başka bir isimle derdi var. Bahsettiğim hiç ortalıkta görünmeyen üyelerin birden bire bitivermesi, biz bir şey yazdığımız zaman katılmayın foruma, her daim katılın. Vallahi billahi sözüm söz dediğim gibi en ufak bir bilgi paylaşırsam cümle alem dedim.

kiralık oyuncu istemiyorum daha ya. 1-2 m euro olsun bizim olsun.

o kadar scout ekibi var. millet 1 milyona aldığı topçuyu sene sonu 15-20 m eurolara satıyor biz neden sinek avlıyoruz.

birsürün bonservisi elinde, sözleşmesinin son senesinde adam var yap teklifini bekle. çok zor olmasa gerek. illaki bir düşeş transfer gelir.

Tuttomercata nerde paylaştı ya da verdi bu haberi

Galatasaray Falcao ile anlaştı. Oyuncu 1 ağustosta İstanbulda olucak. (Tuttomercato)

Tuttomercato daha önce Jean Michaël Seri'nin, transferini ve Geleceği günü duyurmuştu...

Twitterin yalancisiyim bende. Su an yoldayim arastiramiyorum

EDIT: TVDE SÖYLENMIS TWITTERDEKI YORUMLARA GÖRE

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt