Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok iddalı 1 çıkışYa sallayıp gerzeklik yapanların çoğu antu çocuğu ne olduklarını anladınız siz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tuttumercato haberi doğru ise h.o
P.Demir Baş:Ben kaldım beyim ben kaldımÖzgür bey gitti. Levent bey gitti. Ahmet denizci iyi kötü duyumcu o da gitti.
Meyve veren agacı taşlıyoruz.
Bir daha duyum paylaşırsa kötü şeyler olacağı bilgisini iletti.arkadaşlar Levent abi ne bilgisi paylaştı kaçırdım
arkadaşlar Levent abi ne bilgisi paylaştı kaçırdım
çok iddalı 1 çıkış
ewt yozgatlidan bahsediyorsunBuradan gidip orada ortalığı karıştırıp geldim diye yazıyorlar hatta biri de yıllardır oradayım abi çekiyor hepsi hala çakamadılar diyip gülüyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gidecek adama bu eziyet yapılır mıydı renktaşBence 2 tane forvet alacaz Mitro gidecek
Tuttomercata nerde paylaştı ya da verdi bu haberiTuttomercato nun oyuncunun 1 Agustosda Istanbula gelecegini verdigi ve Leventin Monaco duyumu Bu isin bittigini gösteriyor.
FALCAO HAYIRLI OLSUN
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sonuna kadar haklı millet doğru bilgi için yirtiniyor sonra insan gibi bilgi gelince saldırıyorlar aynısı özgür aytene oldu bir kıskançlık oluyor galiba başka bir açıklaması yokBu forumda bir daha bilgi paylaşırsam cümle alem beni ......in.
Tuttomercata nerde paylaştı ya da verdi bu haberi
Tuttomercato daha önce Jean Michaël Seri'nin, transferini ve Geleceği günü duyurmuştu...