Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet fenere bakıp bizde ona buna para saçalım istiyor. Fener bu tabloyla 3 sene sonra iflas eder. Onlar alsın. Herkez kendi bacağından asılıyor. Finans biraz düzeltmişken dengeleri bozmak mantıklı değil. Sanki falcoyu alınca yarı final oynayacağız

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu fırsat 10 yilda bir gelir
Falkaoyu getirebilme sansin var hic düşünmeden getireceksin
2 sene rahat ligin icinden gecer.

Önümüzdeki 2 sezon cl yaparsak ekonomik olarak baltalamaz zaten.

Fener RVP'yi alırken de aynı düşünceler içerisindeydi

Nani-RVP aynı sezon geldiğinde herkes tarafından en azından medya tarafından şampiyon gözüyle bakıyordu.İşin içine katmadığımız bir çok ayrıntı var büyük konuşmamak lazım

Daha Ağustos a girmedik ne panik yaptınız. Tabi maç falan yok günler nasıl geçecek değil mi? :) maçlar başlasın bir an önce

Aynı anda her yerde falcao olumlu haberleri gelmeye başladı. Yarın 20.45’de bu iş biter diye düşünüyorum. Hayırlı olsun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bakın iyi izleyin not alın dostlar.Şimdi burada Falcao geliyor diye olumsuz görüşte bulunan bazı dostlarımız bu transfer gerçekleşmemesi halinde,ilk cl maçımızda patladığımız an şunu söyleyecekler.”Falcao’yu alsaydık iki maç kazanır hem maaşını denkleştirirdik.Hem de gruptan çıkıp gelirleri katlamaya devam ederdik.”

Gomis 1 sene oynadı 6.5 m-7 euro aldı öyle düşününce Falcaoya o paralar verilmez değil ama ben de pek ısınamadım bu transfere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt