- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Çok dikkat çekiyorsun.of yakalandım ya :/ nasıl yakaladın beni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok dikkat çekiyorsun.of yakalandım ya :/ nasıl yakaladın beni
Abi bence kimse falcao geliyor diye olumsuz görüş belirtmez çarpılır adam ama 7 milyon biraz uçukBakın iyi izleyin not alın dostlar.Şimdi burada Falcao geliyor diye olumsuz görüşte bulunan bazı dostlarımız bu transfer gerçekleşmemesi halinde,ilk cl maçımızda patladığımız an şunu söyleyecekler.”Falcao’yu alsaydık iki maç kazanır hem maaşını denkleştirirdik.Hem de gruptan çıkıp gelirleri katlamaya devam ederdik.”
Emre Utkucan takip ediyor
çok korkuttun beÇok dikkat çekiyorsun.
Bizim ekonomimizi düzeltecek olan şey oyuncu alıp satmak değil. Altyapı da en önemli faktör değil. EN önemli faktör düzenli şampiyon olup şampüyonlar ligine katılmak. 3 sene üst üste şampiyonlar ligine katılsak, bak sadece katılsak diyorum 2.tur ya da çeyrek demiyorum gelen paranın haddi hesabı olmaz.Bu paralara falcoyu alırsak net zarar ederiz. 2 sene sonra bu adamı kimseye satmayız. Kimse demesin bu adam Falcao diye. Kim olursa olsun euro dolar kuru bu kadar yüksek iken 4 m € fazla vermek intihar olur. Düzgün paralara samattayı alalım en azından satar ffp de kullanırız şıkısırsak.
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Müspet ivmesine de sokayım yüzde 60-70e de sokayım.
![]()
SC/ESV Parndorf - Red Bull Salzburg, 19 Tem 2019 - ÖFB-Cup - Maç raporu
Bu maç raporu SC/ESV Parndorf ve Red Bull Salzburg arasında 19 Tem 2019 tarihinde ÖFB-Cup müsabakasına ait.www.transfermarkt.com.tr
Bu herif çok fena bir şey olacak herhalde
3 tane de burada yazmış
musap bu cumle nedemek, turkcem iyi degil la xd
eyvahMalcaodan soğudum yav
O takımın başındaki adamla Fatih Tetim bir mi hocam?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne zaman türkiyeye gelirsen şaapalımSelam abi, nezaman karsilikli johnny walker double black whiskey iciyoz ve gassaraya konusuyoruz.