Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakın iyi izleyin not alın dostlar.Şimdi burada Falcao geliyor diye olumsuz görüşte bulunan bazı dostlarımız bu transfer gerçekleşmemesi halinde,ilk cl maçımızda patladığımız an şunu söyleyecekler.”Falcao’yu alsaydık iki maç kazanır hem maaşını denkleştirirdik.Hem de gruptan çıkıp gelirleri katlamaya devam ederdik.”
Abi bence kimse falcao geliyor diye olumsuz görüş belirtmez çarpılır adam ama 7 milyon biraz uçuk

Bu paralara falcoyu alırsak net zarar ederiz. 2 sene sonra bu adamı kimseye satmayız. Kimse demesin bu adam Falcao diye. Kim olursa olsun euro dolar kuru bu kadar yüksek iken 4 m € fazla vermek intihar olur. Düzgün paralara samattayı alalım en azından satar ffp de kullanırız şıkısırsak.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim ekonomimizi düzeltecek olan şey oyuncu alıp satmak değil. Altyapı da en önemli faktör değil. EN önemli faktör düzenli şampiyon olup şampüyonlar ligine katılmak. 3 sene üst üste şampiyonlar ligine katılsak, bak sadece katılsak diyorum 2.tur ya da çeyrek demiyorum gelen paranın haddi hesabı olmaz.
Samattayı 10a alıp hangi kulübe 30a satmayı planlıyoruz? Biz neden bu kadar romantik takılıyoruz anlamıyorum. Gerçekler var. Gerçek şu ki bizim ligimiz izlenen, talep edilen bir lig değil. Belçika, Hollanda ligleri bile bizim önümüzde. Realist olmakta fayda var. Önümüzdeki 3-5 yıl boyunca bizim herhangi bi oyuncumuzu CL'de ya da başka bir uluslararası platformda oynamadan parlatmamız, düzgün transferlerle uçuk fiyatlara satmamız imkansız.

Bu arada Newcastle hücum hattına Joelinton’u aldığına göre Samatta transferinde de rakibimiz kalmadı basına göre

Beyler 7 milyona takılmayın. 2 Cl aldırır çıkartır parasını. Ferrari alıyoruz vergisi çok olacak haliyle.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Falcao öğlen %50 idi. Akşam %80 falan. Sabaha yine %30lara düşer.

Bende size bir duyum vereyim:
Falcao ile yapilan gorusmelerin cehresi suan müspet bir şekilde ilerlerken menfilik sayilabilen konular uzerinde yoğun mesai yapilmakta. Binaenaleyh, transferin ucu suan acik görünmekte olup hafta-i devriye sırasında Diagne satışıyla birlikte müspet bir ivme kazanabilir

twitlerimde yazdığım tek transfer haberi bu ve şuan bu transfer çok yakın.daha bugün görüştüm.yillik 7.5 milyon euro falan hikaye.daha düşük rakam.ustelik 2m euro'luk kısmini 2 reklam karsiligi sponsor nef verecek.bonservis yok.olma ihtimali %90.umarım bugün bitecek.

@aburakbozdag

sonuca bağlarsak oyuncu ile yillik 5.5 milyon euro'ya anlaşıldı.1.65 milyonluk kısmını sponsor tahsis edecek.monaco da maasindan dolayı oyuncu gitsin istiyor.odeme planı ve teminatlarda sorun olmazsa bugün yarın kap gelir.buradan dönme ihtimali yok gibi.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt