Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Falcao'ya yılda 6 milyon Euro ödemeye hazır. Monaco kulübü Kolombiyalı golcü için 5 milyon Euro talep ediyor. Galatasaray ise oyuncunun bonservisi için 3 milyon Euro önerdi. Monaco bu teklifi kabul edebilir. [via @_mcgregoat]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muhasebecıler gene toplanmıs ulan bu takımda selçuk 4,5 m€ aldı Falcao 7 deyincee aoouuuvvv az onermısler keske 10 m€ verseler

23797.jpg

7.000.000 Euro eşittir
44.615.925,26Türk Lirası

Samatta'nın yaşı 22-23 olsa kesin alınsın derdim ama adam 26 yaşında 2 yıl oynatsan 28 oluyor. Biz 27 yaşındaki 30 gol atan Diagne'yi hala satamadık. Samatta'yı satabilir miyiz soru işareti. Bonservisi 5-6 milyon euro olsa yine alınsın derdim ama 10 milyon euro ve üstü konuşuluyor

Son dakika... Galatasaray’ Monako ile masada.. Falcao’dan okey cevabı alan Galatasaray Fransız kulübü ile masaya oturdu. Galatasaray adına Menajer Ahmet bulut, falcao ‘nun menajeri Monako ile son noktayıkoymak için Fransa’da..

Rodop yazdı.

ALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Samatta'nın yaşı 22-23 olsa kesin alınsın derdim ama adam 26 yaşında 2 yıl oynatsan 28 oluyor. Biz 27 yaşındaki 30 gol atan Diagne'yi hala satamadık. Samatta'yı satabilir miyiz soru işareti. Bonservisi 5-6 milyon euro olsa yine alınsın derdim ama 10 milyon euro ve üstü konuşuluyor

+ olarak pl çalısma izni de alamıyor. samattaya o kadar para verilmez suan

Maasi cok onemli, eger samatta gelirse 1,5-2m arasi vereceksin. kalkip 2-3 arasi verdinmi arap takimlari almaz onu.

Samatta 1,750 alirsa, mesela 2-3 sene sonra arap takimi gelir adama kemiksiz 3,5 verir aninda gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt