Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alınabilecek en ideal forvet daha iyisi var mı Falcao ayarında yok. Samatta başka tip bir forvet ayrıca ederini ciddi şekilde buldu minimum 14-15 milyon isterler.

rodopun "bana birsey sormayin" twitleri tepki gördü diye biraz farkli sallamak istedi herhalde

mehmet aslan gençlik dizisinde mi oynayacaksın yoksa siyaset mi yapacaksın hadi kardeşim yorma

Bizim ekonomimizi düzeltecek olan şey oyuncu alıp satmak değil. Altyapı da en önemli faktör değil. EN önemli faktör düzenli şampiyon olup şampüyonlar ligine katılmak. 3 sene üst üste şampiyonlar ligine katılsak, bak sadece katılsak diyorum 2.tur ya da çeyrek demiyorum gelen paranın haddi hesabı olmaz.
Samattayı 10a alıp hangi kulübe 30a satmayı planlıyoruz? Biz neden bu kadar romantik takılıyoruz anlamıyorum. Gerçekler var. Gerçek şu ki bizim ligimiz izlenen, talep edilen bir lig değil. Belçika, Hollanda ligleri bile bizim önümüzde. Realist olmakta fayda var. Önümüzdeki 3-5 yıl boyunca bizim herhangi bi oyuncumuzu CL'de ya da başka bir uluslararası platformda oynamadan parlatmamız, düzgün transferlerle uçuk fiyatlara satmamız imkansız.
Şöyle söyleyeyim ki her sene cl ye gitmek iyi bir gelir kapısı. Bu konuda haklısın. Al sat konusunda da kısmen haklısın. Elif örneği vermeyeceğim ama zamanın yönetimi akıl sahibi olsaydı bir Ribery den çok büyük bir kazanç sağlayabilirdik. Emre mor da da aynı şekilde kazanç sağlanabilir. Bu tabi ki zamanla olacak bir durum. Öncelikle Avrupa'yı buranın yetenek avcısı bir ülke ve geliştirici bir ülke olduğunu ikna etmen gerekiyor. Bunun için de bir yerden başlanılmalı. Burada en büyük sorunumuz sömürgeci bir devlet olmamamız. Portekizliler güney Amerika'dan İstedikleri oyuncuları getiriyor, Fransız ve Belçika lılar da Afrika dan... Bunlarla birlikte kendi vatandaşlarını da geliştiriyorlar. Alt yapıdaki forma savaşı da büyük çünkü...

Ayrıca alt yapıdan 6 ayda 11 milyonluk Ozan satışı ve Trabzonun 1.5 senedeki Yusuf ve Abdülkadir değerlerinin artışı bir örnektir. Buna ileride Dorukhan'ı da ekeleyeceğimize şüpheniz olmasın... Önemli olan bir şekilde cesaret edip başlayabilmek.

Bu konuda Galatasaray gibi büyük takımların böyle genç oyunculara yer vermesi şampiyonluk ve Avrupa için riskli olur deniliyorsa Bayern modeli uygulanabilir. Bu durumda yetenekli genç oyuncuları önceden ikna edip sözleşme sonlarında takıma katmak gerekir. Bu durumda da lig takımlarının belli bir seviyede olması gerekiyor. Bu yüzden bu daha zor bir çözüm yolu...

Falcao ile ffp delip Diagne’yi sattıktan sonra bonservisli gelecek sezon satabileceğimiz oyuncu alacağız net belli.En azından iki sene forvetimiz olacak.

Josef nedir Allah aşkına ya.O yazdıklarını unutmak mümkün mü? 6 aydır futboldan da uzak.

Samatta’yı birden fazla izleyen az sayıda insandan biri olarak gelişine daha çok heyecan duyacağımı söylemek isterim.

Elimizde gelecek seneler için bonservis getirecek isimler olursa çok daha sağlıklı olur. Samatta gibi isimler asla zarar ettirmez.

beyler belli ki falcao ile anlaşmışız artık maaliyeti bırakıp fantazilerimizi tartışalım 1. benden geliyor

6. hafta falcao 2 gol seri 1 babel 1 feghouli 1 gol

Sen Zamatta çöpünü kaç kez izledin amirim? Şahsen ben Falçao'yu 4-5 kez izledim
Son 2 yılda 4-5 maç da mevzu bu değil. Falcao'nun nasıl bir oyuncuya evrildiğini bilmeyip Samatta'ya bok atmak neyin kafası onu anlamadım.

2 yılda 14 milyon euroyu biz mi vericez diyorlar bir de, o verdiğin paraların karşılığı gelmezse diyetini de takım başarısızlıkla ödüyor, kafalar müthiş.

Eren+ diagne+ mitro= 7m maaş aldılar. Diagne ve mitro yarım senelikti ama sonuçta tahayyüt ettiğimiz para bu. Tüm bunlardan çıkıp falcao almak güzel iş olacak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt