Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gsnin g sini küçük yazdım diye galatasaraylı olmuyorum galiba:D allahın a sını da küçük yazdım şimdi de müslüman değilim tüh kafaya bak kafaya anlam yüklediği şeye bak hadi abi uğraşamam senin gibi biriyle

Küçük büyük bilmem de ekşisözlük tarzı yazıyorsan anlarım ama en azından noktalama işareti kullan bari :)

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Sizce 10+ üstü maaşı düşük Samatta mı yoksa bonservissiz yüksek maaşlı Falcao mu?

QUOTE="Cenk Ekim, post: 10976607, member: 4962"]
Tamam Falcao cl de iki maç kazandırsa parasını çıkarıyor ama sorun tam da burda, diğer futbolcuların parasını nasıl çıkarcaz bu durumda!
[/QUOTE]

Marcao yu satarak

Umarim düşük olur ücret ve fesih bedeli olmaz

Gelecek sezonlarda takımımızın tekrar zor durumlara düştüğünü görmek isyemiyorum

Kötü geçen maçlardan sonra kime malcao diycez şimdi, geridekine mi ileridekine mi

Son 2 yılda 4-5 maç da mevzu bu değil. Falcao'nun nasıl bir oyuncuya evrildiğini bilmeyip Samatta'ya bok atmak neyin kafası onu anlamadım.

2 yılda 14 milyon euroyu biz mi vericez diyorlar bir de, o verdiğin paraların karşılığı gelmezse diyetini de takım başarısızlıkla ödüyor, kafalar müthiş.
Sampiyonluk garanti para fazlasi ile cikacak merak etmeyin muricli tolgali takimmi sampiyon olacak adami güldürmeyin bu sene rakibimiz yok eger konusulan isimler gelirse

Samatta’yı birden fazla izleyen az sayıda insandan biri olarak gelişine daha çok heyecan duyacağımı söylemek isterim.

Elimizde gelecek seneler için bonservis getirecek isimler olursa çok daha sağlıklı olur. Samatta gibi isimler asla zarar ettirmez.
Belki de bu yüzden Diagne giderse Falcao ile beraber almayı düşünüyor yönetim.Tartışmasız bir forvet ile iki seneyi garanti altına almak,Samatta ile de bir şekilde gelecek sezon transfer sirkülasyonunu sağlamak istiyoruz muhtemelen.Tek Samatta’yı alsak gelecek sezon sattığımızda tekrar forvet almak zorundayız.Diğer mevkiler yine boş kalacak.Falcao olursa yanına kiralık bir forvet ile gelecek sezonu idare edip diğer bölgeler için transfer yapılabilir.

Maasina takilmayin artik.
Cldeki takimlarin forvetlerine bir bakin onlarla diagne ile mi rekabet edecegiz?

Eren
Tolga cigersiz
Selcuk son 2 senesi
T. Camdal

Bu adamlarin ne kattigina bakin ve aldiklari paralara bakin bakalim Falcao gibi bir golcunun kac yilligi cikicak.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Samatta’yı birden fazla izleyen az sayıda insandan biri olarak gelişine daha çok heyecan duyacağımı söylemek isterim.

Elimizde gelecek seneler için bonservis getirecek isimler olursa çok daha sağlıklı olur. Samatta gibi isimler asla zarar ettirmez.

Sıkıntı bonservis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt