- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Diagne satıldı mı, diagne satılmasza, 7 milyon coğğğ yeaa vir vir durmadan aynı şeyleri paylaşiyor
@Mods, banlyin şu kuşu
Eljif Elmas hakkında
Eljif Elmas topiği
Banlayin
@Alper Altun @Hayri Cund
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagne satıldı mı, diagne satılmasza, 7 milyon coğğğ yeaa vir vir durmadan aynı şeyleri paylaşiyor
@Mods, banlyin şu kuşu
Eljif Elmas hakkında
Eljif Elmas topiği
biz drogbaya yıllık 7.5 verdik aldığımız katkıyı hatırlamayan olabilir, ama unutmayın drogba futbolu bırakacak seviyeye gelmişti. Falcao ise son 3 yılda monacoda 70 gol atmış.Benmi hesabi yanlis yapiyorum acaba o 7 milyondan birkere diagne nin maasini cikar sonra satilacak forma kombile bilet reklam paralarini cikar geriye ne kaliyorsa onun hakkinda tartisalim bence
Falcao ile olacak hayal degil oImparator benim hayalim var diyo siz samatta diyorsunuz
Herıf hep dogruları yazmıs?
www.twitter.com/ozornwafor2 twitter adresim gir bak bakalım neymişimDiagne satıldı mı, diagne satılmasza, 7 milyon coğğğ yeaa vir vir durmadan aynı şeyleri paylaşiyor
@Mods, banlyin şu kuşu
Eljif Elmas hakkında
Eljif Elmas topiği
Senin gibi düşüncede olanlar şimdi bjk gibi şube kapatıyor. Lütfen boş yapma. Sonra Ayhan barıs mustafa sarpları izlemek zorunda kalıyoruz.Falcao nun maaşa çok yazanları direk transfer forumundan atalım yazamasınlar
Dünyada 10 tane forvet ismi söyle desek falcao yu katacak kişiler muhasebeciliğe başladı
Ftci kardeşime kimse laf edemez. Gerekeni yapacağız yoldaş sen bulaşma.www.twitter.com/ozornwafor2 twitter adresim gir bak bakalım neymişim
Ben geçen hesaplanmıştım gidenlerin maaşı 13.9 milyon euroydu gelenlerin ise 5.4 milyon euro falandı. Seri hariçBu kadar maas muhabbeti yapip takimin guncel maas durumundan haberdar olmamamiz cok aci.
Tembellik boyle bir sey
Yok mu gelenler ve gidenleri ekleyerek maas tablosunu ve ne kadar harcayabilecegimizi gosterebilecek biri?
Gurrpegiyi yakinen tanırım , kendisi belli bir aşamaya gelmeden isim vermez , bitmeden de kırmızıyı vermez böyle huyları vardır onun .gurpegi yaz uykusuna mı yattı ver kırmızıyı be adam
Falcauyu alınca gelin geçin mi diyorlar ş. L ne.İşletme de başarı ile süreklilik sağlar, ekonomiyi ayakta tutar. Başarı da ancak ve ancak bizim gibi ülkelerin takımları için şampiyonlar ligine düzenli katılım ile olur.
Gomis için bu forumda hasta,yaşı vs. denildiğini hatırlamıyorum forumun 10 yıllık üyelerinden biri olarak. 31 yaşında gelmiş zaten. Kaldı ki senin Gomis örneğine ben de Marcao ile karşılık verebilirim. Galatasaray'ın yapması gereken bu , bizim bu kurla bu ekonomik durumla kimseye 7 milyon verecek gücümüz yok , sponsor zart zurt da yalan dolan. Önce formaya göğüs sponsoru bulsunlar.2008'i de hatırlıyorum, yıllık 6 milyon verilen Gomis'in getirdiği şampiyonluğu da. Üstelik o Gomis de bize gelmeden önce "hasta, ölür bu, yaşlı, kime satıcaz" deniliyordu. Satıldığında da "nasıl satılır, zam yapsaydınız, iş bilmezler" gib bi ton laf söylendi. Bir klasiktir bu takımda, kör ölür badem gözlü olur.
Analiz ettigim kadarıyla genc bi gsli kardesımız kanı kaynıyor yangın tayfadanDoğru yazmiş kabul, ayni fikir'i 100 defa paylşmak nedir Recep bey.