Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benmi hesabi yanlis yapiyorum acaba o 7 milyondan birkere diagne nin maasini cikar sonra satilacak forma kombile bilet reklam paralarini cikar geriye ne kaliyorsa onun hakkinda tartisalim bence
biz drogbaya yıllık 7.5 verdik aldığımız katkıyı hatırlamayan olabilir, ama unutmayın drogba futbolu bırakacak seviyeye gelmişti. Falcao ise son 3 yılda monacoda 70 gol atmış.

Sampiyonlar liginde rakip defans oyunculari ssmattayi tanimaz bile adam 27 yasina girmis taniyan yok ama bizim forumda dünya yildizi olmus

5-6 m maaş ödenecek oyuncular vardır.Falcao’da onlardan biridir.Drogba’da öyleydi.Zamanında İbrahimoviç olsaydı aynı şekilde.Bonservis ödemeden bu büyüklükte bir oyuncu getiriliyorsa ödenebilir.Asıl konuşulması gerekenler Belhanda,Feghouli gibi oyuncuların aldığı maaşlardır.

Bu kadar maas muhabbeti yapip takimin guncel maas durumundan haberdar olmamamiz cok aci.

Tembellik boyle bir sey

Yok mu gelenler ve gidenleri ekleyerek maas tablosunu ve ne kadar harcayabilecegimizi gosterebilecek biri?
Ben geçen hesaplanmıştım gidenlerin maaşı 13.9 milyon euroydu gelenlerin ise 5.4 milyon euro falandı. Seri hariç

2008'i de hatırlıyorum, yıllık 6 milyon verilen Gomis'in getirdiği şampiyonluğu da. Üstelik o Gomis de bize gelmeden önce "hasta, ölür bu, yaşlı, kime satıcaz" deniliyordu. Satıldığında da "nasıl satılır, zam yapsaydınız, iş bilmezler" gib bi ton laf söylendi. Bir klasiktir bu takımda, kör ölür badem gözlü olur.
Gomis için bu forumda hasta,yaşı vs. denildiğini hatırlamıyorum forumun 10 yıllık üyelerinden biri olarak. 31 yaşında gelmiş zaten. Kaldı ki senin Gomis örneğine ben de Marcao ile karşılık verebilirim. Galatasaray'ın yapması gereken bu , bizim bu kurla bu ekonomik durumla kimseye 7 milyon verecek gücümüz yok , sponsor zart zurt da yalan dolan. Önce formaya göğüs sponsoru bulsunlar.

geçen sene benfica bebeleri bizim ortasahayı paspas ettiler

bu sene oraya seri ile bir katkı yaptık

6 numaranın da mutlaka tempolu bir adam olması lazım

falcaouydu samattaydı güme gitmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt