Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aha andre silva krizi çıktı şimdi de. ya sabır

Falcao UCL'de ne yapar bilemem ama bizi ligde en kotu bu yil sampiyon yapsa yeter.

andre silva'nın sağlık kontrollerinden geçemediğini yazıyor milanlılar

şuraya attığım 18k postun 10k'sı twitter'dan düşen haberlerdir. eyüp yıldız fotomaçtan fanatikten de büyük sallıyor.

Tarık çamdala toplamda harcanan para 12 milyon euro ya yakındır.falcaoya 6 milyon gayet normal ama 2 yıldan fazla olmamalı anlaşma

Ben buna karşı değilim. Ama Falcao gibi bir isim üzerinden "yine batarız" muhabbeti yanlış. Avrupa'yı ikna etmek, izlenmek, takip edilmek bugünün değil hatta önümüzdeki 2-3 yılın bile ötesinde.Yayıncın bile kaçmaya çalışırken tüm olayı 33 yaşında adam almayalım kime satacaz diyerek yıkmak mantıksız.
Getirdiler Cicinho'yu, Robinho'yu Sivas'a harcadığından fazla kazandı Sivas. Getirirsin Kagawa'yı, Nagatomo'yu Uzakdoğuda pazarın olur. Global düşünmek zorundayız. Ticaret hacmini geliştirmek zorundayız. Ozan uluslararası platformda oynadı değerini katladı, bizim bu platformlarda kalıcı olmamız lazım. Kaldıkça da Falcao gibi özel oyunculara kotamız olur.
Falcao özelinde konuşulacaksa olay şu şekilde belirtmekte fayda var. Galatasaray kar zarar tablosunu kafa kafaya tamamlayan bir takım en son + 1milyon Euro civarı bir kar açıkladık. Eyvallah oyuncunun kalitesine vs. denilebilecek hiçbirşey yok. Bütün taraftarın korkusu bahsigeçen yıllık 7-8 milyon euroların takımın mali tablosuna zarar verip vermeyeceği. Ffp de bonservis kıstası olduğu herkes tarafından biliniyor ancak aynı ffp yıllık kar zarar tablosunda da belli bir kriter istiyor Galatasaray'dan. Tüm çelişkiler bu yönde. Bunu da anlayışla karşılıyorum ben şahsım adına.

Tabi bu durumun ffp tarafı. Bir de takım içi olaylar var. Falcao bu fiyatlara gelir de her maçı takır takır alır taraftarında tüm sevgisini kazanır, takım arkadaşlarının da... Bu durumda hiçbir sıkıntı olmaz. Ancak bir kaç maç kötü gittiğinde Falcao dışındaki oyuncuların performansları eleştirilmeye başladığı anda takım içerisinde huzursuzluklar baş gösterir. Diğer oyuncular ben 2-3 milyon alıyorum adam 7-8 milyon alıyor o yapsın (Buna emin ol) derler. bjk de de çöküş bu şekilde başladı zaten. Alınan bir iki kötü sonuç sonrası hemen Pepe'nin aldığı rakamlar konuşulmaya başlandı....

Gelirse sonuna kadar Falcao'yu savunurum ama gelmezse de vardır bunda da bir hayır derim yeni gelecek oyuncunun iyi oynaması için dua ederim. Bu arada fener RVP sinden sonra böyle uçuk rakamlı transferlerden de korkmuyor değilim.

Falcao gelirse geri dönüşüde olurki.Anlaşma 3 yıllık bile olsa 2.yılında araplara en kötü 5-6 milyon bonservis ile yine satarsın.Yıllık verdiğin parayı cl de gol atıp kazandırdığı 3 maçta çıkarırsın zaten.Böyle büyük 1 golcünün ilerde durması bile karşı takımda büyük tedirginlik yaratır.Adam zaten kale önünde kodumu oturtuyor direk.Cagne denilen şaklabanın 30 gol attığı ligde Falcao napar siz düşünün.

Al Nassr kulübü yetkilileri bu hafta içi İstanbul'a gelerek Diagne için Galatasaray'la görüşecek. Galatasaray, Arap kulübünün yaptığı 13 milyon €'luk teklifi 15 milyon €'ya çıkarmaya çalışacak. (Takvim)
10'a da gitse olur yeter ki gitsin ya vallahi sıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt