Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kocasini sürekli cekistiren karilar gibi sende ikide bir feneri önümüze getiriyorsun. hayirdir 1der?bu gidişle falcaoyu da Fenerbahçe alır bunlar arkadan bakakalır.
Okadar uzaga gitmene gerek yok kumarci nekadar para aliyo bi baksinlarBir daha maaş hesabı yapacak olan kuş varsa gecen sene Slimani denen golcü kaç para maaş almış o kuşlardan bi baksınlar hele![]()
bize giren çıkan yoktur zaten monaco falcaoyu silvadan bağımsız elden çıkarmak istiyoraha andre silva krizi çıktı şimdi de. ya sabır
Falcao özelinde konuşulacaksa olay şu şekilde belirtmekte fayda var. Galatasaray kar zarar tablosunu kafa kafaya tamamlayan bir takım en son + 1milyon Euro civarı bir kar açıkladık. Eyvallah oyuncunun kalitesine vs. denilebilecek hiçbirşey yok. Bütün taraftarın korkusu bahsigeçen yıllık 7-8 milyon euroların takımın mali tablosuna zarar verip vermeyeceği. Ffp de bonservis kıstası olduğu herkes tarafından biliniyor ancak aynı ffp yıllık kar zarar tablosunda da belli bir kriter istiyor Galatasaray'dan. Tüm çelişkiler bu yönde. Bunu da anlayışla karşılıyorum ben şahsım adına.Ben buna karşı değilim. Ama Falcao gibi bir isim üzerinden "yine batarız" muhabbeti yanlış. Avrupa'yı ikna etmek, izlenmek, takip edilmek bugünün değil hatta önümüzdeki 2-3 yılın bile ötesinde.Yayıncın bile kaçmaya çalışırken tüm olayı 33 yaşında adam almayalım kime satacaz diyerek yıkmak mantıksız.
Getirdiler Cicinho'yu, Robinho'yu Sivas'a harcadığından fazla kazandı Sivas. Getirirsin Kagawa'yı, Nagatomo'yu Uzakdoğuda pazarın olur. Global düşünmek zorundayız. Ticaret hacmini geliştirmek zorundayız. Ozan uluslararası platformda oynadı değerini katladı, bizim bu platformlarda kalıcı olmamız lazım. Kaldıkça da Falcao gibi özel oyunculara kotamız olur.
bize giren çıkan yoktur zaten monaco falcaoyu silvadan bağımsız elden çıkarmak istiyor
Noldu lan gelisme mi varFalcaoooooooooooooooo