Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.662
- 11.527
- 1.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zlatan'ın attığı golleri sadece Zlatan atar .Zlatan'in hattrick'ini izledim icim gitti be. Bir de Falçao bize gelirse düsününsene öyle goller attigini... acayip bir üstünlük saglariz rakiplere.
Bu diagne haberleri yalnız müşteri bulmak adına reklam amaçlı da olabilir.
Bu tür iş çok yapılıyor piyasada. Hagi oğlunda yaptı bunu en son.
Porto Telles ile deniyor yıllardır![]()
Telles futbolu portoda bırakır yine bize o parayı yedirmezBiz o Telles'in satışından gelecek olan payı alamayacağız gibi :red:
Gördüm kankhanda ben de paylasmistim
Parlamak veya atar değil. Bu seviyeyi bırakıp Arabistan kulübüne gidiyorsa vip uçuş biletini hemen alabiliriz diyorum hepsi bu. Neden bu kadar alındınız?Kardesim ne bu hemen atar gider. Zeki yalan makinesinin söyledigi bir yalan icin hemen parlama lutfen
Hikmet Albayrak takip etmeye basladiOooo Melo Falcao'nun hesabına aslan emojisi atmış vay vay vay vay
Eger 14e itelersek bir oyuncudan futbol sektoru olarak istediğimiz herseyi almis olacagiz.
Adamdan istifade ettik bir nebze. Rize macindaki son dakika golleri sampiyonlugu getirdi. Ondan sonra bazı oyuncularimizin oyunu rahatladi; misal Onyekuru ve Feg. Simdide zararina olmadan satacagiz ve belkide ufak bir kâr ile. Baska ne olsun?