Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakıyorum da herkes Falcao sever olmuş. Unutulmasın ki Onyekuru veya o tarz bir topcu olmazsa Falcao ne kadar faydalı olabilir. Ayrıca Ibra ile Falcao karşılaştırılacaksa Ibra 2 gomlek ustun adamdır. Falcao'ya 6 vereceğime Ibra'ya 10 veririm. Cunku her bakımdan caydırıcı bir adam.
Sen Onyekuru olmadan Falcao'nun iş yapamayacağını düşünüyorsan kesinlikle Falcao'nun herhangi bir maçını izlememişsin demektir. Falcao sevmilmez de kim sevilir? Ibrahimovic gelecek olsa gelsin derdim ama golcülük olarak Falcao=Ibrahimovic. Ama işte David Beckham gibi düşün İbrahimovic'i. Bariz bir şekilde magazin malzemesi adam ve bu yüzden kimi koyarsan koy bir gömlek üstün oluyor. Ama Falcao'nun golcülük meziyetleri dünyada 5 kişide ya vardır ya yoktur.

IMG_20190721_002311.webp

Evren Göz: "Luyindama ile ilgili bir sıkıntı yok. Resmi açıklama yapılacak. Afrika Uluslar Kupası'nda oynadığı için oyuncuya izin verildi. Herhangi bir sıkıntı yok." (Haber Global) https://t.co/gW9alT0VnC

Bakıyorum da herkes Falcao sever olmuş. Unutulmasın ki Onyekuru veya o tarz bir topcu olmazsa Falcao ne kadar faydalı olabilir. Ayrıca Ibra ile Falcao karşılaştırılacaksa Ibra 2 gomlek ustun adamdır. Falcao'ya 6 vereceğime Ibra'ya 10 veririm. Cunku her bakımdan caydırıcı bir adam.

Onyekuru veya o tarz bencil, vasat ve işe yaramaz bir topçu olmazsa bence çok faydalı olur Falcao.

Fegh ayrılır mı falan varya emindim bunu kurcalicaklarından. Bakın giderse daha beteri gelir hayla öğrenemediler.
Badu gitti Seri geldi, Diagne gidiyor Falcao konuşuluyor Fernando gitti Banega ve o tarz ve kalite konuşuluyo
Çokta şanslarını zorlamasınlar algı yöneticisi kuş familyası taraftarları.

Albayrak'tan sonra Şükrü de beğenmiş, 3 gün sonra olmayacağı anlaşılırsa çıkıp yalanladıklarında haliyle İnfial olacak. Hiç hesaplamıyorlar heralde.

Onyekuru veya o tarz bencil, vasat ve işe yaramaz bir topçu olmazsa bence çok faydalı olur Falcao.
onyekuruya vasat demissin renktas.Yapma gözünü seveyim o adam 2 3 seneye çok büyük bir elit klube kesin gider.Adan çizgi oyuncusu olmasina ragmen 16 gol 3 asist yapti.20.gole Katkisi oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt