Şefik Ziyaneddin
Yeni Üye
- 20 Ocak 2013
- 53
- 26
- 708
Falcao ve wanyama gelir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
IBRAAA KADABRAAA
Yok artıkİbo falcaonun kramponlarını taşır
Sen Onyekuru olmadan Falcao'nun iş yapamayacağını düşünüyorsan kesinlikle Falcao'nun herhangi bir maçını izlememişsin demektir. Falcao sevmilmez de kim sevilir? Ibrahimovic gelecek olsa gelsin derdim ama golcülük olarak Falcao=Ibrahimovic. Ama işte David Beckham gibi düşün İbrahimovic'i. Bariz bir şekilde magazin malzemesi adam ve bu yüzden kimi koyarsan koy bir gömlek üstün oluyor. Ama Falcao'nun golcülük meziyetleri dünyada 5 kişide ya vardır ya yoktur.Bakıyorum da herkes Falcao sever olmuş. Unutulmasın ki Onyekuru veya o tarz bir topcu olmazsa Falcao ne kadar faydalı olabilir. Ayrıca Ibra ile Falcao karşılaştırılacaksa Ibra 2 gomlek ustun adamdır. Falcao'ya 6 vereceğime Ibra'ya 10 veririm. Cunku her bakımdan caydırıcı bir adam.

Çok eksik var diye unutuldu da yılın transferi kendisi falcao gelse de gölgeleyemez kap gelene kadar inanamamıştımSeriiii'yi unuttuk Akhisar kupa maci gelsede izlesek
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bakıyorum da herkes Falcao sever olmuş. Unutulmasın ki Onyekuru veya o tarz bir topcu olmazsa Falcao ne kadar faydalı olabilir. Ayrıca Ibra ile Falcao karşılaştırılacaksa Ibra 2 gomlek ustun adamdır. Falcao'ya 6 vereceğime Ibra'ya 10 veririm. Cunku her bakımdan caydırıcı bir adam.
Bundan 6 ay önce tek forvetimiz Eren idi.
Forvetsizlikten agzimiz kokuyordu.
Ve bazılari Falcao' yu begenmiyor.
Şaşıyorum.
SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
var var şut atacak mecali kalmamış diyordu geçen birifalcaoyu beğenmeyen kimse görmedim
onyekuruya vasat demissin renktas.Yapma gözünü seveyim o adam 2 3 seneye çok büyük bir elit klube kesin gider.Adan çizgi oyuncusu olmasina ragmen 16 gol 3 asist yapti.20.gole Katkisi oldu.Onyekuru veya o tarz bencil, vasat ve işe yaramaz bir topçu olmazsa bence çok faydalı olur Falcao.