Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1563658470074.webp

Sanki sadece biz gidiyoruz şampiyonlar ligine. Herkesin dilinde bu var ulan adamın tüm kariyer şampiyonlar ligi gibi zaten :D

tahminim şu pazartesi veya salı günü diagne'nin satışı açıklanır. Falcao ve menajeri ile hafta içi görüşülür cuma gününe kadar da Falcao kap görürüz eğer ki 5m euro teklif ettiğimiz haberleri doğruysa tabii. O civarda bir fiyata çok rahat anlaşırız, zor olmaz. Ha Falcao Porto'yu seçerse o senaryo da büyük ihtimalle ibre Aboubakar'a döner. Samatta'yi alabilecegimizi sanmıyorum takip ettiğim haberler kadarıyla çok zor cidden.
Ortasahaya da umarım Alfred Duncan ismi doğrudur. Eğer doğruysa 1 hafta içinde bitirilir o isim de.
Banega işi olmayacak belli.
Emre Mor ise Celta Vigo'nun kamp dönemi bittikten sonra belki bir ihtimal..
Tahminlerim bu yönde

Parlamak veya atar değil. Bu seviyeyi bırakıp Arabistan kulübüne gidiyorsa vip uçuş biletini hemen alabiliriz diyorum hepsi bu. Neden bu kadar alındınız?

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hemen hazirsin yangin cikarmaya. Giderse si**r olup gitsin fln. Yoksa yangin tayfadanmisin?

Falcao gelmez beyler iyice yüksekten uçmaya başladınız . Yatın uyuyun .

Burada Galatasarayimizin youtube kanalına abone olmayan varsa lütfen bi abone olsun. 1 milyonu görelim orada

Falcaoya ben de cok ihtimal vermiyordum ama her gun ihtimal artiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt