Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teknik direktör elbette ki oynatacak oyunsunu kendisi sececek.
Seçmesine bir itirazım yok zaten.Fatih Hoca yönetime,Falcao benim kafamdaki kadroya,sistemime uygun bir oyuncu değil diyebilir.Bunun üzerine alınmayadabilir.Buna hakkı var zaten,yine kendimce haklı bulmam hocayı,yine karşı çıkarım ama bahsedildiği gibi Falcao gelirse takım içi dengeleri mahveder tarzı bir mantıkla veto veriliyorsa;bu noktada kendisinde herhangi bir hak görmüyorum ki bu bahsedilen maaş dengesi mevzusu da bana hep abes ve saçma gelmiştir.Dünyada bir zümre benim hayatımda göremeyeceğim paraları kazanıyor,gıkım çıkmıyor,bir de üstüne var gücümle destekliyorum.Yıllık 1-2 milyon kazanan topçuların bu durumdan rahatsız olması çok da umrumda olmuyor malesef.Adam yıllarca üst düzey oynamış kendisine bir marka yaratmış.Tabi ki ekmeğini yiyecek.Derdi olan Falcao'ya değil,bu düzene sövsün.

Seçmesine bir itirazım yok zaten.Fatih Hoca yönetime,Falcao benim kafamdaki kadroya,sistemime uygun bir oyuncu değil diyebilir.Bunun üzerine alınmayadabilir.Buna hakkı var zaten,yine haklı bulmam hocayı,yine karşı çıkarım ama bahsedildiği gibi Falcao gelirse takım içi dengeleri mahveder tarzı bir mantıkla veto veriliyorsa;bu noktada kendisinde herhangi bir hak görmüyorum ki bu bahsedilen maaş dengesi mevzusu da bana hep abes ve saçma gelmiştir.Dünyada bir zümre benim hayatımda göremeyeceğim paraları kazanıyor,gıkım çıkmıyor,bir de üstüne var gücümle destekliyorum.Yıllık 1-2 milyon kazanan topçuların bu durumdan rahatsız olması çok da umrumda olmuyor malesef.Adam yıllarca üst düzey oynamış kendisine bir marka yaratmış.Tabi ki ekmeğini yiyecek.Derdi olan Falcao'ya değil,bu düzene sövsün.

Neden dengeyi gözetmesin ? Hoca dedigin zaten takimin ic sorunlarini yönetendir. Senin dogru bulmaman, fiili olarak bu sorunlarin yasanmadigi anlamina gelmez. Falcao diger tüm oyunculardan neredeyse iki, üc kat mas kazanacak kadar iyi degil su an. Bir oyuncu o paralari kazanabilirde, ama eger o paralari alip kötü oynuyorsa, onu takim arkadaslari hedefe koyar. Ayni zamanda maas dengesini yukari cikariyor. Tüm menejerler pazarliga bir takim ile, o maas bütcesine göre baslar. Bu sefer futbolcu transfer ederken, seni daraltiyor bu durum. 3 oyuncu alabilecek yere, 2 alabiliyorsun.

Yani nereden baksan, bunun mantigi var. Bu fiili olarak sadece menejer oyunlarinda islemez.

Mesut civciv olmuş.

GettyImages-1162698591.jpg

bu yaşlandırılmış hali mi

Falcao meselesi 15 gün oldu neredeyse çok uzadı bu mesele yönetim çok net olumlu veya olumsuz bir açıklama yapmak için çok geç kaldı eğer bu işin sonu hüsran olursa iyi şeyler olmayacak malesef

4-5 saattir online değildim sosyal medyada çok haber gördüm falcao ile ilgili son durum nedir ? Bilgi verebilir misiniz ?

bu tayyip harbiden olmus galiba. amerika, israil, butun avrupa yazmaya baslamis. cuma gunu namazina gitmemis, yalanlama gelmedi. :censored:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt