Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trezeguet bu arada 10 milyon euroya değil 12 milyon sterline gitmiş
Seçmesine bir itirazım yok zaten.Fatih Hoca yönetime,Falcao benim kafamdaki kadroya,sistemime uygun bir oyuncu değil diyebilir.Bunun üzerine alınmayadabilir.Buna hakkı var zaten,yine kendimce haklı bulmam hocayı,yine karşı çıkarım ama bahsedildiği gibi Falcao gelirse takım içi dengeleri mahveder tarzı bir mantıkla veto veriliyorsa;bu noktada kendisinde herhangi bir hak görmüyorum ki bu bahsedilen maaş dengesi mevzusu da bana hep abes ve saçma gelmiştir.Dünyada bir zümre benim hayatımda göremeyeceğim paraları kazanıyor,gıkım çıkmıyor,bir de üstüne var gücümle destekliyorum.Yıllık 1-2 milyon kazanan topçuların bu durumdan rahatsız olması çok da umrumda olmuyor malesef.Adam yıllarca üst düzey oynamış kendisine bir marka yaratmış.Tabi ki ekmeğini yiyecek.Derdi olan Falcao'ya değil,bu düzene sövsün.Teknik direktör elbette ki oynatacak oyunsunu kendisi sececek.
8 Milyon avroya transfer etsek afrika kupasi öncesinde, 6 Milyon avro kar mi edecektik adami sahaya bile cikarmadan ?
Seçmesine bir itirazım yok zaten.Fatih Hoca yönetime,Falcao benim kafamdaki kadroya,sistemime uygun bir oyuncu değil diyebilir.Bunun üzerine alınmayadabilir.Buna hakkı var zaten,yine haklı bulmam hocayı,yine karşı çıkarım ama bahsedildiği gibi Falcao gelirse takım içi dengeleri mahveder tarzı bir mantıkla veto veriliyorsa;bu noktada kendisinde herhangi bir hak görmüyorum ki bu bahsedilen maaş dengesi mevzusu da bana hep abes ve saçma gelmiştir.Dünyada bir zümre benim hayatımda göremeyeceğim paraları kazanıyor,gıkım çıkmıyor,bir de üstüne var gücümle destekliyorum.Yıllık 1-2 milyon kazanan topçuların bu durumdan rahatsız olması çok da umrumda olmuyor malesef.Adam yıllarca üst düzey oynamış kendisine bir marka yaratmış.Tabi ki ekmeğini yiyecek.Derdi olan Falcao'ya değil,bu düzene sövsün.
ne yazmıştı?ANK son twiti silmiş
ne yazmıştı?
Henry onyekuru, luca zidane falanhagi, thuram, weah ve trezegueti almalıydık

ohoo bildiğin yol yapılmış. falcao gelmese bile bu taraftarın ortalığı yangın yerine çevireceğini düşünmüyorum. boşa korumacılık yapıyorlar. önümüze bakarız, samatta için uğraşırız. sanki dünyada forvet yok. olmadı diyin gitsin. lafı dolandırmanın alemi yok.