Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne için 8 milyon Euro bile iyi bir tekliftir.
Belhanda ve Diagne yi 15 - 20 arasına okutursak super olur dediğimde bazıları rakamı düşük buluyordu. Ayrıca bizim yönetimde pazarlama sıfır.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

6 ve 8 numaranın aynı anda kiralanacak olması sizce de sorun olmayacak mı seneye sene sonu?
serinin 18 milyon euro opsiyonu var onu almamız zaten imkansız bu şartlarda, birde yanına gelecek adam da mı kiralık olacak?
Marcao 25'e giderse alırsın Seri yı rahatlıkla.

diagne'yi 9,5'a satacaksak hiç satmayalım bence.

mallık resmen 18'e satılacakken düştüğü piyasaya bak.

varsın falcao gelmesin , artık enayi yerine konulmaktan çıkması lazım kulubün.

fenerin arap yarımadasına satışlarına bakın , alavare dalavere ama 10m'dan aşağı adam yok nerdeyse.

Diagne için 8 milyon Euro bile iyi bir tekliftir.
Belhanda ve Diagne yi 15 - 20 arasına okutursak super olur dediğimde bazıları rakamı düşük buluyordu. Ayrıca bizim yönetimde pazarlama sıfır.

taraftarın katkısını da unutmamak lazım gol kralı adamı instagramda küfürlerle yollamaya çalışıyoruz.

Bari şu çöpü satın alma olasılığı kalkmış oldu.
c9f23a4755e7be8d640a100bcae00d99.jpg

Ben beğeniyorum Eljifi yanlış anlaşılmasın. İkinci Emre B. Olabilir
Üstat Emre onun yaşındayken Avrupa'yı-Türkiye'yi dağıtıyordu. 17 yaşında şampiyonlar ligi maçına çıkarmış onu hoca.
Bence kıyaslanamaz bu ikili.

karanlık işler çevirdiğimiz şeklinde yorumlardık herhalde
Net. Komisyon diye inlerdi buralar.

dün bir arkadaş antuda bunun konusunu bulmuş...Şubata ayında fener taraftarının bir ana avrat sövmediği kalmış eljife...Hatta biri ligden buna 1 milyon euro veren çıkmaz ne yeteneği yazmış :) Hadi biz objektif olamadık diyelim adamlar bile kendi topçularını itin g.tüne sokuyordu .. Ben 50kere yazdım sene boyunca dorukhan çok iyi topçu ama bu eljif 3 kuruş etmez... Haa napolide kendini çok geliştirir orasını bilemem..Ben mesla cengizi de ülkemizdeyken çok beğenmiyordum adam romada bambaşka birşeye dönüştü gözümde şimdiki irfancan gibiydi..
Aynen mesela Dorukhan çok iyi topçu ona laf etmem 10-15 verseler. Bu sene baya fener maçı izledim ve eljif'in herhangi bir özelliği dikkatimi çekmedi. Tempolu+genç+ayağı fena değil bu kadar. Bu 16 milyon ediyorsa harbiden Yusuf Yazıcı gibi şut çekip araya falan oynasa 80 milyon edecekti herhalde.

Muslera
Mariano
Luyindama
Marcao
Ozornwafor
Linnes
Nagatomo
Seri
Donk
Belhanda
Feghouli
Babel
Diagne
Mitroglou

14 yabancimiz hali hazırda var.
Geleceği konuşulan 3 yabancı daha var.

Falcao
Onyekuru
Orta saha

Bu demek oluyor ki 3 yabancimizla yolları ayiracagiz.

Ozornwafor kiralanır, Diagne zaten gidici, diğer gidici de Mitroglou olsun.

Yine 14 yabancı olduk. 12si kadroda, Donk ve Linnes çoğunlukla tirbunde olsun.

Bu sefer yerli yedek stoper ve yerli yedek orta saha oyuncusunun ihtiyac duymuş olacağız.

Bu sebeple kendisini ve futbolunu hiç sevmesem de M.Topal bayağı stratejik bir transfer oluyor bizim için. Mutlaka alınmalı.

Ahahaha kafayı kırdık sonunda :D

Ekli dosyalar

• IMG_20190724_111141.webp
    IMG_20190724_111141.webp
    98,8 KB · Görüntüleme: 174
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt