Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marcao 25'e giderse alırsın Seri yı rahatlıkla.6 ve 8 numaranın aynı anda kiralanacak olması sizce de sorun olmayacak mı seneye sene sonu?
serinin 18 milyon euro opsiyonu var onu almamız zaten imkansız bu şartlarda, birde yanına gelecek adam da mı kiralık olacak?
Kaça almışlar? Biz istesek en az 10 m isterlerdi.
taraftarın katkısını da unutmamak lazım gol kralı adamı instagramda küfürlerle yollamaya çalışıyoruz.Diagne için 8 milyon Euro bile iyi bir tekliftir.
Belhanda ve Diagne yi 15 - 20 arasına okutursak super olur dediğimde bazıları rakamı düşük buluyordu. Ayrıca bizim yönetimde pazarlama sıfır.
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
5m euroya almadığımız zamanı bol bol anacağız bu sene.Vay bee
Üstat Emre onun yaşındayken Avrupa'yı-Türkiye'yi dağıtıyordu. 17 yaşında şampiyonlar ligi maçına çıkarmış onu hoca.Ben beğeniyorum Eljifi yanlış anlaşılmasın. İkinci Emre B. Olabilir
Net. Komisyon diye inlerdi buralar.karanlık işler çevirdiğimiz şeklinde yorumlardık herhalde
Aynen mesela Dorukhan çok iyi topçu ona laf etmem 10-15 verseler. Bu sene baya fener maçı izledim ve eljif'in herhangi bir özelliği dikkatimi çekmedi. Tempolu+genç+ayağı fena değil bu kadar. Bu 16 milyon ediyorsa harbiden Yusuf Yazıcı gibi şut çekip araya falan oynasa 80 milyon edecekti herhalde.dün bir arkadaş antuda bunun konusunu bulmuş...Şubata ayında fener taraftarının bir ana avrat sövmediği kalmış eljife...Hatta biri ligden buna 1 milyon euro veren çıkmaz ne yeteneği yazmışHadi biz objektif olamadık diyelim adamlar bile kendi topçularını itin g.tüne sokuyordu .. Ben 50kere yazdım sene boyunca dorukhan çok iyi topçu ama bu eljif 3 kuruş etmez... Haa napolide kendini çok geliştirir orasını bilemem..Ben mesla cengizi de ülkemizdeyken çok beğenmiyordum adam romada bambaşka birşeye dönüştü gözümde şimdiki irfancan gibiydi..
13.5 milyon EuroKaça almışlar? Biz istesek en az 10 m isterlerdi.
Ben A. Villa olsam direk Diagne yı alırdım.Bari şu çöpü satın alma olasılığı kalkmış oldu.![]()
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Eminim vardır.Diagneyi 10 milyona satamazken bu yonetimden Marcao ve Luyi yi 20+ milyona satabilecegimizi düşünen varmidir acaba

marcao yerine naparsın peki?Marcao 25'e giderse alırsın Seri yı rahatlıkla.