Egemen Ababey
Sarı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 805
- 761
- 638
ne olumsuz herifsin lanbanega işi yattı artık olmaz.
wanyema kiralık vermiyorlar
falcao işi de bence artık yaş görünüyor , haber çıksa bugün çıkardı.muhtemelen albayrak eli boş döner.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne olumsuz herifsin lanbanega işi yattı artık olmaz.
falcao işi de bence artık yaş görünüyor , haber çıksa bugün çıkardı.muhtemelen albayrak eli boş döner.
Uruguay da ki çocuğun gelmemesi konusunda senaryonuz nedir ?banega işi yattı artık olmaz.
Twitter'da gördüm tam emin de olamadım, ama yeni gibi saçı böyle değildi.
Acaba kampa değilde ilk olarak floryaya mı geldi ordaki ürünler eski olabilir aklıma bir tek o geldi saçları bizde hep uzunduÜstündeki üründe 2018/19 sezonundan
![]()
Kolay değil Falcao gibi bir adamı getirmek bizim kalibremizdeki takımlar için. Uzaması gayet normal. 500 bin euronun bile pazarlığı yapılıyordur günlerce. Ya da sponsor aranıyordur bir şey vardır. Seri transferinden daha zor adam 9 Mio'sunu bırakacak. Bir şey sunmaları gerek.
hiç duymadımUruguay da ki çocuğun gelmemesi konusunda senaryonuz nedir ?
zebellos muydu neydi?
dost acı söyler :/ne olumsuz herifsin lan
milleti feci gaza getirdiler , açıkçası falcao transferi ile ilgili gün içerisinde birçok kaynaktan olumsuz haber geleceğini öngörüyorum ama adamlar takipçisini kastı , reklamını yaptı değil mi oh ne ala.ayrıca sourlions mudur nedir eksici oglanlar kara listeye alınmıştır, milleti o kadar gaza getirip ' RRRRRRRR' paylaşmalarını kimse unutmaz
2001'de Jardel'in transferi 3 ay sürmüş. Bence bugünkü şartlarda Falcao gibi bi isme imza attırmak oyunlardaki gibi birkaç dakikada sonuçlanmasa gerekHadi falcao zor transfer diyelim alan ve pato içinde 1 ay uğraştı bu yönetim sonuç hüsran apo geri döndüğünde yüzünde ki korku çok net belli oluyodu geçen seneden yönetime güvensizlik var zaten gidişat hiç iyi değil bence