Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün gece burası nasıldı bugün nasıl kesin geldi diyen twitter uzmanlarıda bugün belki demeye başlamış Falcao işi bana görede yattı Banega için gerçekten araplar devredeyse oda yattı bence en büyük transfer Diagne satışı olur :)

Twitter'da gördüm tam emin de olamadım, ama yeni gibi saçı böyle değildi.

Üstündeki üründe 2018/19 sezonundan

083f150d466043fe7e57a5724683638a.jpg

Söylenildiği gibi yıllık 6 m eurolara çıkmamıza rağmen ikna edemiyorsak görüşmeye giden yöneticilerde de problem var demektir.

Kolay değil Falcao gibi bir adamı getirmek bizim kalibremizdeki takımlar için. Uzaması gayet normal. 500 bin euronun bile pazarlığı yapılıyordur günlerce. Ya da sponsor aranıyordur bir şey vardır. Seri transferinden daha zor adam 9 Mio'sunu bırakacak. Bir şey sunmaları gerek.

Hadi falcao zor transfer diyelim alan ve pato içinde 1 ay uğraştı bu yönetim sonuç hüsran apo geri döndüğünde yüzünde ki korku çok net belli oluyodu geçen seneden yönetime güvensizlik var zaten gidişat hiç iyi değil bence

bu haftaiçi belli olsa bari ya, dün gece nasıl bir heyecan yaptık birden

ayrıca sourlions mudur nedir eksici oglanlar kara listeye alınmıştır, milleti o kadar gaza getirip ' RRRRRRRR' paylaşmalarını kimse unutmaz

ayrıca sourlions mudur nedir eksici oglanlar kara listeye alınmıştır, milleti o kadar gaza getirip ' RRRRRRRR' paylaşmalarını kimse unutmaz
milleti feci gaza getirdiler , açıkçası falcao transferi ile ilgili gün içerisinde birçok kaynaktan olumsuz haber geleceğini öngörüyorum ama adamlar takipçisini kastı , reklamını yaptı değil mi oh ne ala.

Hadi falcao zor transfer diyelim alan ve pato içinde 1 ay uğraştı bu yönetim sonuç hüsran apo geri döndüğünde yüzünde ki korku çok net belli oluyodu geçen seneden yönetime güvensizlik var zaten gidişat hiç iyi değil bence
2001'de Jardel'in transferi 3 ay sürmüş. Bence bugünkü şartlarda Falcao gibi bi isme imza attırmak oyunlardaki gibi birkaç dakikada sonuçlanmasa gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt