Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Ben böyle ilgi görsem Duyumcu olarak, kim bilir ne havalara girerdim.Bu duyumcular azıcık ilgi görünce götü başı dağıtıyorlar. Gurrpegi böyle toplara girmezdi aynı sendroma yakalanmış. Volvo olayıyla saçmalamış.
yabancı sayısını FT 14 yapınca çıldırmıştı bize sormadılar diye kendini yararlı bir bitki sanıyor kanımca.Aspor'da Güvenc Kurtar Show varmis beyler kacirmayin![]()
volvo yönetim kuruluna nasıl girdin MUAMELECİ beyVolvo da calisiyorum. Böyle bir sey yok, zaten kazanc marjinali düsük mir araba markasi. Olursa Geely ile olabilir.
Volvo da calisiyorum. Böyle bir sey yok, zaten kazanc marjinali düsük mir araba markasi. Olursa Geely ile olabilir.
Ben inandim hatta keyif sigarası yaktim , n'olacak benim kırılan hayallerimeYuh buna inanan varsa kendini sorgulasın
Diyetisyen gibi sürekli konuyu yemege bagliyor artikyabancı sayısını FT 14 yapınca çıldırmıştı bize sormadılar diye kendini yararlı bir bitki sanıyor kanımca.

Araba sirketlerinin kâr maasi 10%'un altinda dedigin gibi. Ama calisanlarini zengin ediyorlar orasi ayri konu.Konu dışı belki ama çoğu şirketin kar marjı düşük. BMW ve Mercedes içinde geçerli bir durum bu.
neye saracağını şaşırmış bir adam, genel olarak bizim futbol yorumcuları doğruların ve gerçeklerin para etmediğini görünce kudurup başka yönlere kayıyor.Diyetisyen gibi sürekli konuyu yemege bagliyor artik![]()
Araba sirketlerinin kâr maasi 10%'un altinda dedigin gibi. Ama calisanlarini zengin ediyorlar orasi ayri konu.
Türkiye'deki sartlari bilmiyorum ama yurtdisinda özellikle mühendisleri cok cok iyi para kazaniyorlar.Tabi canım Türkiye'ye göre çok daha farklı işliyor sistem.(Hoş araba üretimi yapmıyoruz)