Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cop elife 1 haftanin icinde kimse konusmaz lol

(tahmin)

Napoli saçma bir para yatırmış şikeciler iyi kazıklamış gibi duruyor.

daha önce yaptıklarını bir kenara bırakarak söylüyorum bu eljif transferinde transfer şikesi yoksa ben de hicbirsey bilmiyorum adam düz futbolcunun tanımı seneye bedelsiz kiralar bir yerlere napoli öbür sene de 2 3 kim ne verse satar görürsünüz

Şimdi haberlere bakıyorumda antreman macında biçmiş bizimkiler birbirlerini :asd: Yunus Akgün de çok formdaymış

Napoli'de 50 maç çıkarmaz da sonraki satıştan pay olmasa iyiydi.
Aslında bu transferden de şunu anlıyoruz piyasa mahvolmuş durumda. Kim olursa olsun hakkında konuşurken birazcık parlatır, medyada ismini olumlu anlamda çok duyurursak piyasa fiyatı 2ye katlıyor. Hem yerelde hem avrupada transferler bunu gösteriyor. Elif, Ndombele, Lo Celso en basit örnekleri.
Piyasa böyle mahvolmasa Elif'e önerilecek en yüksek meblağ 8-10 bandında olacakken 16 milyona gitmiş işte. Hakeza Ndombele ne kadar iyi olursa olsun 60 milyonluk oyuncu değil.

Eljif düşünüldüğü kadar kötü bir oyuncu değil ama bu yaşta bu paraları edecek bir potansiyel de değil.

Enesin 14 m euroya transfer olduğunu da unutmamak lazım.
Onye yede o parayı veriyordu o Napoli. Aynı yaştalar nerdeyse. Seri nin opsiyonu 18 mil
renkdaşım. Almanyada yılın en iyi genç oyuncusu Ozan 15 mil. Şampiypnlar liginde Cenk o kadar gol attı ite kaka zorla 20 küsüre gitti
Şahsi fikrim kesinlikle ama kesinlikle şike var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt