Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.940
- 20.704
- 2.333
gurrpegi nerde yav kırmızı felan versinde keyfimiz yerine gelsin
Volvo Ceo'su ile görüşüyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gurrpegi nerde yav kırmızı felan versinde keyfimiz yerine gelsin
Puhaha vedaya bak
Yunus Akgün de çok formdaymışBence Kesinlikle o transferde şike varNapoli saçma bir para yatırmış şikeciler iyi kazıklamış gibi duruyor.
Bence Kesinlikle o transferde şike var
gördük ayakta duramiyo, toptan kaciyor, ilkinde bu daha iyide performansi inanilmaz gerilemisŞimdi haberlere bakıyorumda antreman macında biçmiş bizimkiler birbirleriniYunus Akgün de çok formdaymış
hicbirsey olmasada biz kesinlikle birseyler oldu diyoruzBence Kesinlikle o transferde şike var
Onye yede o parayı veriyordu o Napoli. Aynı yaştalar nerdeyse. Seri nin opsiyonu 18 milEljif düşünüldüğü kadar kötü bir oyuncu değil ama bu yaşta bu paraları edecek bir potansiyel de değil.
Enesin 14 m euroya transfer olduğunu da unutmamak lazım.
Bir de satistan 10-15% pay vereceklermis. Yuh.Bence Kesinlikle o transferde şike var
Yok ben demiyorum onu renkdaş haberler söyledigördük ayakta duramiyo, toptan kaciyor, ilkinde bu daha iyide performansi inanilmaz gerilemis
Ali koç vermemişse o parayı ne olayım.hiç kimse inandıramaz beni bu saçmalığaNapoli saçma bir para yatırmış şikeciler iyi kazıklamış gibi duruyor.