Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Danilo Barbosa :kırmızıkalp: yillar önce burada önermistim Sirbistan-Brezilya genc milli takim finalini izledikten sonra.

Hem kaptan, hem lider vasifli hem de cok kaliteli bir oyuncu. Zeki, iyi top dagitiyor, ayaklari sert ama teknik, beyinli, tam aradigimiz 6 numara.

Müthis olur!!
Nice ile geçen yıl işbirligi anlaşması yaptiktan sonra haberler çıkmıştı Danilo kiralanacak diye.

Braga Valencia S.Liege Benfica Nice kariyeri var. 8-10 arası alınır.

M.Elneny emery kadroda pek düşünmüyor.

Youssef Ait Bennaser oldukça potansiyeli adam Monaco kadroda tutar mı yoksa 1 yıl daha kiralar mı bilmiyorum.

Danilo 'nun hakları J.Mendes 'te idi bir ara.

Olurmu ya yalan Ali baransel denen yaratik bi arap gazeticiyi aramis yok almaz al nasr demis bu yazanlar fransa medyasi sanki amq bunlar nasil uydurma haber yapiyor insanlari kandiriyor

Tum medya al nasr tamam diyor bi tek bu lale olmaz diyor sonra kufur edilincede kiziyorlar ulan hiyar hicmi dusunmuyorsun bu kadar gazeteci haberi aliyorda benim haberim nasil tam tersi

Nice ile geçen yıl işbirligi anlaşması yaptiktan sonra haberler çıkmıştı Danilo kiralanacak diye.

Braga Valencia S.Liege Benfica Nice kariyeri var. 8-10 arası alınır.

M.Elneny emery kadroda pek düşünmüyor.

Youssef Ait Bennaser oldukça potansiyeli adam Monaco kadroda tutar mı yoksa 1 yıl daha kiralar mı bilmiyorum.

Danilo 'nun hakları J.Mendes 'te idi bir ara.
Danilo muhtesem olur tam aradigimiz topcu. Müthis bir sey. Bonservisi de cok uygun olur.

Al forvete belese falcao'yu, orta sahaya da bayil buna 10 miloyn gerekirse. Daha 23 yasinda ve iyi bir bonservise satabilirsin. Gelisime acik ve takimin en teknik topcularindan da olur.

Uzun capraz paslari Melo'yu andiriyor, fizigi iyi, teknik taktik biligisi iyi, lider vasifli.

Allahtan belamizi mi istiyoruz?

2000 yılında gegenpressing oynamıyorduk. Suat-Emre-Okan üçlüsü deli gibi top kapıyordu ve full enerji idiler.

3 tane 8 numara mevzusu değil bu sadece.
Tam Gegenpressing değil ama ona benzer bir sistemdi. Tek fark, bilerek o kadar top vermiyorduk. Ama ilerde top kaybında deli bir press moduna geçiyorduk. Fark olarak biz topa çok hakimdik. Bilerek kaybedilmiyordu. Ama dediğim gibi kaybettiğimiz anda feci sıkıştırıyorduk anında. Yani tam olarak değilse bile benzer bir sistemdi. Kaldı ki o sistem göze daha hoş geliyordu bence. Ama tabiki o oyuncular ona çok uygundu. Belkide ona yakın birşey arıyor hoca.

danilo alınamaz da o tarz bir ortasaha ve samatta alınırsa kurulan kadronun kalitesinden öte arkasındaki aklı ayakta alkışlarım

Goal Saudi Arabia'ya göre, "Al Nasr is close to joining the top scorer of the Turkish league". Yani, Al Nasr, Süper Lig'in gol kralını transfer etmeye çok yakın.

Hem iyi Santrafor
Hem Latin Amerikalı
Hem de seksi

d3631d6987d95234ead66bb558859f73.gif

Serkan Recber de Ersin duzende Veli yigitte her klube saygili yayin yapiyor olmaz gelmez diyecegine ihtimali dusuk diyebiliyor Hele serkan recber adam bu oyuncu les berbat demiyor o takima uymaz diyor bu aspor yaratiklari saygi sifir nerde apaci hepsi apsora dolusmus yayin kalitesi sifir
Orası devlet kanalı ondandır diyecektim de aklıma Feridun Niğdelioğlu geldi sustum.

Lig başlasa da Seri'nin Anadolu'nun kütük orta sahalarını mal edişini görsek

danilo alınamaz da o tarz bir ortasaha ve samatta alınırsa kurulan kadronun kalitesinden öte arkasındaki aklı ayakta alkışlarım
22 maca cikmis Nice ile sadece.

Sartlar zorlanmali. Ya 10 sene önlibero sorunu cekmezsin ya da uygun bir fiyata satarsin. Ahhh ben yönetimde olacaktim simdi veya tandigim olacakti almalari icin zorlardim :)

2000 yılında gegenpressing oynamıyorduk. Suat-Emre-Okan üçlüsü deli gibi top kapıyordu ve full enerji idiler.

3 tane 8 numara mevzusu değil bu sadece.
Hakan ile Press başlıyordu. Şimdiki Gegenpress ile belki alakası yok ama3 baya full saha Press uygularım takım bölüm bölüm maç içinde.

Bu konuyu gerçi tartışmıştık seninle demi :)

Ersin düzeni pek sevmiyordum ama düzeldi. Serkan reçber zaten çok kibar adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt