- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Anlaşılan Falcao işi olmayacak beklentiyi en düşükte tutmakta fayda var
neye gore, kime gore.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlaşılan Falcao işi olmayacak beklentiyi en düşükte tutmakta fayda var
Nice ile geçen yıl işbirligi anlaşması yaptiktan sonra haberler çıkmıştı Danilo kiralanacak diye.Danilo Barbosa :kırmızıkalp: yillar önce burada önermistim Sirbistan-Brezilya genc milli takim finalini izledikten sonra.
Hem kaptan, hem lider vasifli hem de cok kaliteli bir oyuncu. Zeki, iyi top dagitiyor, ayaklari sert ama teknik, beyinli, tam aradigimiz 6 numara.
Müthis olur!!
20 milyon Euro isterler buna şimdi herhalde.6 numaraya aranan kannnnn
Olurmu ya yalan Ali baransel denen yaratik bi arap gazeticiyi aramis yok almaz al nasr demis bu yazanlar fransa medyasi sanki amq bunlar nasil uydurma haber yapiyor insanlari kandiriyor
Danilo muhtesem olur tam aradigimiz topcu. Müthis bir sey. Bonservisi de cok uygun olur.Nice ile geçen yıl işbirligi anlaşması yaptiktan sonra haberler çıkmıştı Danilo kiralanacak diye.
Braga Valencia S.Liege Benfica Nice kariyeri var. 8-10 arası alınır.
M.Elneny emery kadroda pek düşünmüyor.
Youssef Ait Bennaser oldukça potansiyeli adam Monaco kadroda tutar mı yoksa 1 yıl daha kiralar mı bilmiyorum.
Danilo 'nun hakları J.Mendes 'te idi bir ara.
Tam Gegenpressing değil ama ona benzer bir sistemdi. Tek fark, bilerek o kadar top vermiyorduk. Ama ilerde top kaybında deli bir press moduna geçiyorduk. Fark olarak biz topa çok hakimdik. Bilerek kaybedilmiyordu. Ama dediğim gibi kaybettiğimiz anda feci sıkıştırıyorduk anında. Yani tam olarak değilse bile benzer bir sistemdi. Kaldı ki o sistem göze daha hoş geliyordu bence. Ama tabiki o oyuncular ona çok uygundu. Belkide ona yakın birşey arıyor hoca.2000 yılında gegenpressing oynamıyorduk. Suat-Emre-Okan üçlüsü deli gibi top kapıyordu ve full enerji idiler.
3 tane 8 numara mevzusu değil bu sadece.
gelirse 40 tane atar ligdeHem iyi Santrafor
Hem Latin Amerikalı
Hem de seksi
![]()
Orası devlet kanalı ondandır diyecektim de aklıma Feridun Niğdelioğlu geldi sustum.Serkan Recber de Ersin duzende Veli yigitte her klube saygili yayin yapiyor olmaz gelmez diyecegine ihtimali dusuk diyebiliyor Hele serkan recber adam bu oyuncu les berbat demiyor o takima uymaz diyor bu aspor yaratiklari saygi sifir nerde apaci hepsi apsora dolusmus yayin kalitesi sifir
Aslında Nice 'te tam istenileni veremedi. Fiyat pazarlığa bağlı, kiralama seçeneği çok uzak değil. Nice' te sisteme tam uyum sağlayamadı. Bu yüzden 10 a alınır 96 doğumlu zarar etmezsin.20 milyon Euro isterler buna şimdi herhalde.
22 maca cikmis Nice ile sadece.danilo alınamaz da o tarz bir ortasaha ve samatta alınırsa kurulan kadronun kalitesinden öte arkasındaki aklı ayakta alkışlarım
Hakan ile Press başlıyordu. Şimdiki Gegenpress ile belki alakası yok ama3 baya full saha Press uygularım takım bölüm bölüm maç içinde.2000 yılında gegenpressing oynamıyorduk. Suat-Emre-Okan üçlüsü deli gibi top kapıyordu ve full enerji idiler.
3 tane 8 numara mevzusu değil bu sadece.