Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
ben de instagramdan yolladim hocalaraUğraşıyorum platformlarda twitter da en azından ısminin hatırlatılması lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de instagramdan yolladim hocalaraUğraşıyorum platformlarda twitter da en azından ısminin hatırlatılması lazım
Baboş şöyle düşün bir cl deplasmanı 0-0 a sıkıştı (bknz. Porto deplasmanı) Falcao sana maçı alır ama samatta bunu yapar mı bilememfalcao çok iyi oyuncu hiç itirazım yok
ama onun istediği parayla aşağı yukarı onun kadar gol atacak santraforu alabiliriz
ikinci yariyi full izleyip öyle yorum yazayim. simdi acana kadar ilk yari bitmisSamatta nasıl oynuyor Renktas ? Beğendin mi Samatta yı ?
Baboş şöyle düşün bir cl deplasmanı 0-0 a sıkıştı (bknz. Porto deplasmanı) Falcao sana maçı alır ama samatta bunu yapar mı bilemem
VFD 900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hangi kanalda maç?ikinci yariyi full izleyip öyle yorum yazayim. simdi acana kadar ilk yari bitmis![]()
türkiye'de s sport+ veriyormus
2 yıldır bu foruma girmiyordum Seri yanına en uygun adayları yazmak için girdim hele Josef gibi statik adamları görünce.ben de instagramdan yolladim hocalara![]()
2 yıldır bu foruma girmiyordum Seri yanına en uygun adayları yazmak için girdim hele Josef gibi statik adamları görünce.
Duncan da doğru isim ama hava hakimiyeti konusunda zaaf yaşarız. Elneny Bennaser de iyi oyuncular ama en doğru oyuncu Danilo Barbosa olur bana göre
Geçen yıl nisan ayında basında yer almıştı. Su an öneri anlamında yazılıyor. Nice satabilir vazgeçilmez konumda değil takımında. Duncan 'a ıstenen paraya yakın meblağa Danilo alınabilir.Danilo Barbosa ile ilgili haber falan göremedim ama gelse çok iyi olur
Aynen, bu aspor'dakilerin cacik bildigi yok suan. Salliyorlar. Demin Agustos falan diyince cok belli oldu.Savaş Çorlu içeriden haber alamadığı için kuduruyor. Hiç bir şey bildiği yok.