Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim kulubun resmi siteden pek yalanlama huyu yoktur ama bu kadar tantanadan sonra radamel gelsin bi zahmet.

Colombia_180-animated-flag-gifs.gif

DOS/DMC

Santrafor

( Kanat )

İki adet İlk 11 Transfer şart.

Baboş şöyle düşün bir cl deplasmanı 0-0 a sıkıştı (bknz. Porto deplasmanı) Falcao sana maçı alır ama samatta bunu yapar mı bilemem

VFD 900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

o bu bir ihtimal ve tek maçlık

o maçı falcao da alamayabilir tabi

ama uzun vadede çok daha farklı etki olur

belki falcao 20 atar samatta 15 ama yine de daha karşı oluruz gibi

bu arada samatta şart değil 25 yaş civarı başka isimler de bakabiliriz

ben de instagramdan yolladim hocalara :)
2 yıldır bu foruma girmiyordum Seri yanına en uygun adayları yazmak için girdim hele Josef gibi statik adamları görünce.

Duncan da doğru isim ama hava hakimiyeti konusunda zaaf yaşarız. Elneny Bennaser de iyi oyuncular ama en doğru oyuncu Danilo Barbosa olur bana göre

DOS için Scout Önerisi

Marcao ve Luyindama transferleriyle beğeni toplayan scout ekibi, orta saha için öneride bulundu! Galatasaray'ın ön libero için öncelik verdiği isimleri bitirememesi durumunda Stuttgart'tan Orel Mangala için harekete geçeceği öğrenildi!

Bizimle yakından uzaktan ismi geçen dos'lar içinden ben Esiti'yi ayrı bir tuttum. Tam bir azman adam, keşke o olsa

2 yıldır bu foruma girmiyordum Seri yanına en uygun adayları yazmak için girdim hele Josef gibi statik adamları görünce.

Duncan da doğru isim ama hava hakimiyeti konusunda zaaf yaşarız. Elneny Bennaser de iyi oyuncular ama en doğru oyuncu Danilo Barbosa olur bana göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt