Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hangi seviyeyi bırakıp gidiyor pardon
turkiye ile arabistan arasında futbol olarak ne fark var
bu nasıl soru? Burada yakalamış olduğu formla alabileceği tüm kupaları kazandı adam. Buraya gelmeden önce kariyerinde kupa yoktu. Seviye olarakta bayağı bir fark var, hiç tartışmaya gerek yok bence bunu.

Bu Fatih Terim'den onay bekleniyor muhabbeti çok saçma değil mi? "Hocam bak senden gizli Falcao ile anlaştık, bak onay verirsen alıyoruz haa." Fatih Terim'den onaysız Edirne'den öteye geç(e)mezler bunlar.
aynen öyle. bi bok biliyormuş gibi konuşuyorlar sonuna da bunu ekliyorlar klasik

benfica tabiki şiir gibi oynayacak adamlar geçen sene arenada paspas ettiler bizi

Bu Fatih Terim'den onay bekleniyor muhabbeti çok saçma değil mi? "Hocam bak senden gizli Falcao ile anlaştık, bak onay verirsen alıyoruz haa." Fatih Terim'den onaysız Edirne'den öteye geç(e)mezler bunlar.

Transfer olmazsa ‘hoca dan onay çıkmadı’ haberini yapacaklar.

Yoksa transferin neden olmadığını, nasıl gerçekleşmediğini öğrenmek zorunda kalacaklar, onuda beceremiceklerine göre bizim rezil muhabirler bu tür haberler yapıyorlar işte.

Ulan hoca aptal mı? Bu haberleri görmüyor mu? Sen anlaşacaksın oyuncuyla, hoca hiç bir şeyden haberi yokmuş gibi ‘demek ki Falcao ile anlaştınız, ben onay vermiyorum ya’ diyecek.

Türkiye’de habercilik işte.

bu nasıl soru? Burada yakalamış olduğu formla alabileceği tüm kupaları kazandı adam. Buraya gelmeden önce kariyerinde kupa yoktu. Seviye olarakta bayağı bir fark var, hiç tartışmaya gerek yok bence bunu.
hahaha
o yuzden mi bizim futbolculara sadece araplar talip oluyor

hangi seviyeyi bırakıp gidiyor pardon
turkiye ile arabistan arasında futbol olarak ne fark var
Galatasaray ile Arabistan liginden herhangi bir takım arasında fark olmadığını mı ima ediyorsun ben mi yanlış anladım? Üstelik cl faktörü ve şehir/ülke faktörü de varken? İlginç...

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katılıyorum size. O olay en fazla şöyle olabilir; Hoca ile Falcao konusu görüşülmüştür ki 2 sezondur bu adamın ismi ortada dolaşıyorsa zaten Fatih Hoca bu adamı istiyordur. Maliyeti uygun şartlara gelirse alın demiştir. Onay meselesi en fazla mali şartlar üzerinden olabilir. Yoksa 2 senedir bu adamın ismi dillenmezdi.

BlackandwhiteQualifiedBeetle-size_restricted.gif

hahaha
o yuzden mi bizim futbolculara sadece araplar talip oluyor
bu nasıl bir mantık, tebrik ederim. futbolcu dediğin de futbolcu olsa... Diagne'den bahsediyoruz böyle problemli bir oyuncuyu napsin Avrupa'da ki adam. 3-5dk süre verdiğin Yunus Akgün bile anderletch'e gidiyordu menajeri sıkıntı yaratmasa. 2. ligden lille'ye gidiyor zeki çelik. Alanyaspor'un defansı burdan çıktıktan sonra sassuolo'dan juventus'a atlıyor. Bu kadar hor görmeyin rica ediyorum ya

Galatasaray ile Arabistan liginden herhangi bir takım arasında fark olmadığını mı ima ediyorsun ben mi yanlış anladım? Üstelik cl faktörü ve şehir/ülke faktörü de varken? İlginç...

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
turkiye ligi ile arabistan ligi arasında futbolcu tercihini etkileyecek kadar buyuk bir fark olmadıgını soyluyorum.
cl faktoruymus, evet cl faktoru yuzunden butun futbolcular dinamo zagrebe gitmek icin sıraya girdi.
komik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt