Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir şarkı istiyorum kardeş senden, son bir şarkı...

D_89y7JWwAYpXjN
Falcao iyi ki imajını değiştirmiş yav şuanki hali daha iyi

Hcz9cM.jpeg

Uzun saçlı haliyle daha efsane oynuyordu tabi

Falcao Monaco'dan senelik 9 milyon aliyorsa 2 yillik en az 12 milyon ister. Zaten hedefi filan yoksa 2 yillik 10 milyona filan gelmez. 1 senede 9 milyon almak varken 2 sene yorulmaz. Bu Monaco da neymis de senelik 9 milyon vermis.

Monacoda paranın yarısı vergiye gidiyor o yüzden uçuk

beyler bence gurpegi dısında kimseye inanmayın. boş yere ne üzülün ne de ümitlenin. Adamlar hesap açmış mabatlarından sallıyorlar işte

Falcao hangi büyük takımda ne yapmış da kariyerinin sonunda yıllık 7-8 isteyecek.. Bizim ligin çok üstünde bir adam ama ibra-drogba gibi isimlerle kıyaslamam bile.. İngiltere macerasını gördük işte..

:LOL: senin giblere ali lukunku, pandev gibiler lazim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
aslında ben arda'yı değil ilk gençligimi özlüyorum 2006-2009 arası çok güzel yıllardı benim için :( gelsin en azından iki sene daha oynasın takımımızda eski günlerin hatrına
1 şampiyonluğumuz var o yıllarda nesi güzeldi o yılların son hafta sikecilerden şampiyonluğu almamiz dışında kötü bir dönemdi

aslında ben arda'yı değil ilk gençligimi özlüyorum 2006-2009 arası çok güzel yıllardı benim için :( gelsin en azından iki sene daha oynasın takımımızda eski günlerin hatrına
Tamam sana da hak veriyorum
Ama Arda eski Arda değil
Öyle olsa ben de çok isterim

ya arkadaş aklınız alıyor mu adam Fatih hocamıza saygisizlik hatta serefsizlik yapmis biri bu arda.Bu kapıdan iceri bile giremez girmemeli

Falcao hangi büyük takımda ne yapmış da kariyerinin sonunda yıllık 7-8 isteyecek.. Bizim ligin çok üstünde bir adam ama ibra-drogba gibi isimlerle kıyaslamam bile.. İngiltere macerasını gördük işte..
Atletico Madrid-Chealsea-Manchester United'da oynadı.

1 şampiyonluğumuz var o yıllarda nesi güzeldi o yılların son hafta sikecilerden şampiyonluğu almamiz dışında kötü bir dönemdi
nasıl bir şampiyonlugumuz var yaw shabani nonda'nın volkan'a kobrayı saldı ya reiz. unutulur mu o maç ve golden sonra sandalyeyi kırmıştım da elim kanamıştı

Falcao Monaco'dan senelik 9 milyon aliyorsa 2 yillik en az 12 milyon ister. Zaten hedefi filan yoksa 2 yillik 10 milyona filan gelmez. 1 senede 9 milyon almak varken 2 sene yorulmaz. Bu Monaco da neymis de senelik 9 milyon vermis.
yalnız monacoda cost of living istanbulun yaklasık 4 katı
ben de sahsen istanbulda 1 kazanıyorsam monacoda en az 4 isterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt