Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.677
- 18.207
- 2.228
hayır duası icin mi oynayacakEğer o şartları istediyse teşekkür edip ayrılacaksın
Para için oynayacak adama ihtiyaç yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayır duası icin mi oynayacakEğer o şartları istediyse teşekkür edip ayrılacaksın
Para için oynayacak adama ihtiyaç yok
Falcaoya sponsorsuz 5 vermek bile delilik.. Ondan sonra niye bize Arap katar muamelesi yapıyorlar diyoruz bu adamı porto alsa max yıllık 3 verir
Falcao iyi ki imajını değiştirmiş yav şuanki hali daha iyiBir şarkı istiyorum kardeş senden, son bir şarkı...
![]()
Falcao Monaco'dan senelik 9 milyon aliyorsa 2 yillik en az 12 milyon ister. Zaten hedefi filan yoksa 2 yillik 10 milyona filan gelmez. 1 senede 9 milyon almak varken 2 sene yorulmaz. Bu Monaco da neymis de senelik 9 milyon vermis.
hayır duası icin mi oynayacak
3'de vermez porto.
adamın bonservisine 3 istiyorlar
aslında ben arda'yı değil ilk gençligimi özlüyorum 2006-2009 arası çok güzel yıllardı benim içinNe bu arda sevdası renkdaş ?
Falcao hangi büyük takımda ne yapmış da kariyerinin sonunda yıllık 7-8 isteyecek.. Bizim ligin çok üstünde bir adam ama ibra-drogba gibi isimlerle kıyaslamam bile.. İngiltere macerasını gördük işte..
1 şampiyonluğumuz var o yıllarda nesi güzeldi o yılların son hafta sikecilerden şampiyonluğu almamiz dışında kötü bir dönemdiaslında ben arda'yı değil ilk gençligimi özlüyorum 2006-2009 arası çok güzel yıllardı benim içingelsin en azından iki sene daha oynasın takımımızda eski günlerin hatrına
Tamam sana da hak veriyorumaslında ben arda'yı değil ilk gençligimi özlüyorum 2006-2009 arası çok güzel yıllardı benim içingelsin en azından iki sene daha oynasın takımımızda eski günlerin hatrına
Atletico Madrid-Chealsea-Manchester United'da oynadı.Falcao hangi büyük takımda ne yapmış da kariyerinin sonunda yıllık 7-8 isteyecek.. Bizim ligin çok üstünde bir adam ama ibra-drogba gibi isimlerle kıyaslamam bile.. İngiltere macerasını gördük işte..
nasıl bir şampiyonlugumuz var yaw shabani nonda'nın volkan'a kobrayı saldı ya reiz. unutulur mu o maç ve golden sonra sandalyeyi kırmıştım da elim kanamıştı1 şampiyonluğumuz var o yıllarda nesi güzeldi o yılların son hafta sikecilerden şampiyonluğu almamiz dışında kötü bir dönemdi
yalnız monacoda cost of living istanbulun yaklasık 4 katıFalcao Monaco'dan senelik 9 milyon aliyorsa 2 yillik en az 12 milyon ister. Zaten hedefi filan yoksa 2 yillik 10 milyona filan gelmez. 1 senede 9 milyon almak varken 2 sene yorulmaz. Bu Monaco da neymis de senelik 9 milyon vermis.