Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre mor iptal olduğunu tek bir kaynak mı mevcut?

Ayrıca cuma günü hazırlık maçı vardı. Basın toplantısı olmadımı hiç yahu?

Olmayabilir o çok sorun değil olay birazda karakterle alakalı.

Drogba ve İbra'nı sınıfı çok farklı adamlar çok büyük karakterler Falcao oralara yaklaşamadı maalesef.

bence golculük tavanı ikisinden de yüksekti. ama ibra ve drogba çok daha iyi futbolcular.

ATM yi geç levent abi first class bir takım değil.. kastettiğim manu chelsea zaten onlarda da hiçbirşey yapamadı.. Ama adamın istediği ücretlere baksan sanırsın cavani suarez geliyor
Akif Manchester United First Class bir ekiptir. Kabul etsek de etmesek de bu gerçeği değiştirmez. Düşüş dönemleri olabilir.

Burada olmamın sebebi gerçekten deli gibi transfer beklemek değil de buradaki heyecanı izleyip takip etmek... Bir oyuncu gelecek diye böyle abartılı sevinmek ya da gelmiyor diye üzülüp isyan etmek :) ben yaşlandım sanırım. Heyecanım transfer sezonunda değilde normal sezonda oluyor sadece :)

Hocam bir yandan doğru diyorsun ama "Hayırlı olsun" bizim kulüp için söylenmemesi gereken bir söz. Emre Mor olayını hatırla. Başkan ilk ağızdan söyledi KAP bekliyoruz diye şimdi transfer iptal haberleri okuyoruz.

Bu da bir efsanedir gidiyor. Hocam nerde söyledi baskan öyle bisey?? Görüntü falan yok o konuyla ilgili? Herhangi bi video da görmedim baskanin emre mor icin kap bekliyoruz dedigini....

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Az sonra Real Madrid- Bayern müsabakası baskılayacak. (TSi 3:00)

Akif Manchester United First Class bir ekiptir. Kabul etsek de etmesek de bu gerçeği değiştirmez. Düşüş dönemleri olabilir.

Abi sen yanlış anladın galiba beni.. First class takımlarda oynamadı demedim o takımlarda hiçbirşey yapamadı Falcao diyorum.. Yani manuya chelsea ye bir laf atmadım (y)

It is not true that there are any club negotiations #النصر with Senegalese Mbayi Diany

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt