Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi sen yanlış anladın galiba beni.. First class takımlarda oynamadı demedim o takımlarda hiçbirşey yapamadı Falcao diyorum.. Yani manuya chelsea ye bir laf atmadım (y)
Aslında Manchester'a yanlış zamanda gitti. Falcao bence Top class seviyesinin bir tık altındadır.

Fb
Bu sezon dengeyi tutmasi gerek
Gelecek iki sene arti da olmasi gerek

Diagne haberleri oyuncuyu satmak için yapılan pr çalışması olduğu doğru maalesef galiba.
Tahminim o yöndeydi zaten.

Bu da bir efsanedir gidiyor. Hocam nerde söyledi baskan öyle bisey?? Görüntü falan yok o konuyla ilgili? Herhangi bi video da görmedim baskanin emre mor icin kap bekliyoruz dedigini....

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Videoyu ben de görmedim ama TRT Spor'da bu haber var işte. Başkan yalanlamadığına göre demek ki efsane falan değil. Olsa olsa yalan haberdir ama 10 tane ana akım spor sitesi sayarım sana bu haberi veren.

Videoyu ben de görmedim ama TRT Spor'da bu haber var işte. Başkan yalanlamadığına göre demek ki efsane falan değil. Olsa olsa yalan haberdir ama 10 tane ana akım spor sitesi sayarım sana bu haberi veren.
Ben canli izledim. Adam aldik maldik demedi. Ilgileniyoruz ama bu resmi bi aciklama degil, resmi aciklama icin KAP i bekliyoruz dedi.

Ben anlastik felan diye algilamamistim o gun

Volvo ve falcao zaten sponsoru değilmi ? İnstgramına bakın falcaonun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt