Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne gibi bir kazmayı kimse almaz. Muhtemelen menajer aracılığı ile tüm arap ve çin takımlarına önerip avucumuzu yalıyoruz. Dikkat ederseniz 3-4 farklı takımla ilgili dedikodu çıktı.

Son günlerde haberler azaldı ortam soğudu. Yangın tayfa olarak devreye girmemiz lazım. Yönetime transfer için sürekli baskı yaratılıp kamuoyu oluşturulmalı.

G.Saray’ın teklifini düşük bulup rotayı F.Bahçe’ye çeviren Kayserisporlu Deniz Türüç’ün transferinin birkaç gün içinde tamamlanması bekleniyor. Sarı lacivertlilerin listesindeki bir diğer isim olan Lucas Lima için de çalışmalar devam ediyor.

Deniz ve Lucas Lima ile görüşülüyor https://t.co/DfpxJQhs5k

Güzeeel. Eğer doğruysa güne çok güzel bir haberler başladık. Gitsin Fener'e. Yeni Alper Potuk olsun şöyle 2.5 ilyon euro falan alıp yedekte oturarak.

Galatasaray, Diagne'yi satarsa transferde eksi 2.25 milyon Euro bakiyeden artıya geçecek ve orta saha ile forvete üç futbolcu alacak. Sarı kırmızılılar 13 milyon Euro teklif eden Al Nasrr’dan tamamı peşin 15 milyon Euro istiyor.

Bütün Galatasaraylılar onu bekliyor https://t.co/hYvAZhUeIL

13'e kadar çıktılarsa bu iş 14'te falan biter.

Gecen sene onyekuru’yu kiralayıp onun kredisiyle başka halt yemedi yönetim, bu sene de seri’den sonra yatışa geçtiler anlaşılan.

Diagne gibi bir kazmayı kimse almaz. Muhtemelen menajer aracılığı ile tüm arap ve çin takımlarına önerip avucumuzu yalıyoruz. Dikkat ederseniz 3-4 farklı takımla ilgili dedikodu çıktı.
Kazma kazma diyoruz da bu adam öyle ya da böyle ligde rekor kırıp 30 gol attı. Yapmayın, bu kadar abartı eleştiriye girmeyelim

Yonetimin transferdeki beceriksizliğine ilişkin yorum yapıyorum. Senin derdin ne?
Ben de neyin beceriksizliği diyorum? Bahsedilen konuşulan isimler birkaç günde bitirilecek isimler mi? Fm mi oynuyoruz burada? Seri geldi 24 saat geçmeden Falcao haberi ciddi şekilde düştü daha ne istiyorsun? Burası PSG, City değil ver yıllık 10 milyonu gelsin

adamlar nerdeyse 10 tane transfer yaptı abartmayalım

bu arada schneiderlin nasıl bir adamdı

906A557C-FBAA-4B23-86F2-EC198F5E5085.webp

Resmi sayfa mesaji vermis...
Bu hafta ici firtina kopacak

Transfer isteyen tayfa, yönetime sallayan tayfa diye evrim mi geçirdi. Pazar sabahı çiğ etlemi besleniyosunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt